Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
a probowalas przeformatowac swap;a i czy sprawdzalas kernela? bo moze ktos sie pobawil jajkiem...
Spróbuj jakiegoś Live odpalić.
Zobaczysz czy zaskoczy czy nie.
po cyferkach nie pamiętam, ale u mnie jak się tak wywalał to się okazało że był uwalony slot pamięci. jakaś korozja weszła. przełożyłem kostkę do innego banku i dalej chodzi :)
raz tak miałem jak mi się dysk rozjechał
Zgadzam się z Rychem, na 90% uwalony dysk. Przejechać badblockiem spod LiveCD, sprawdzic czy sypie błedami przy montażu ;]
Odpięty był komputer fizycznie od zasilania i internetu? Tzn. wypięty kabel z gniazdka sieciowego i kabel łączący z internetem?
Sprawa sie rozwiazalam udalo mi sie z livecd odpalic memtesta i koazalo sie zepamiec czasnieta a zaskakujace bylo to ze zaaz po starcie cos takiego sie dzialo :P bo 1 kosc cala paktcznie byla zepsuta :P
Cud, że wogóle odpaliło. Musiało to być nietypowe uszkodzenie, ponieważ płyta zwykle nie wstaje z uszkodzoną pamięcią.