Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Narazie lista funkcji jest uboga ale z czasem Kto wie ...
Mierzi mnie patetyzm wiejcy z tego projektu. Srają się jakby przynajmniej walczyli o demokrację w Chinach.
.
I wszystko jasne:
http://di.com.pl/news/26126,0,Infobot_przejety_przez_GG_Network.html
(za Yampressem z #errora)
Pozostaje mieć nadzieję ,że Dagda będzie się szybko rozwijać.
A ja popieram kogoś, kto powiedział o dugowym bocie. Na codzień jakś część z nas stawia serwery, kodzi w różnych językach, żonglujecie inkludami (niepotrzebne skreślić). Jeśli infobot ma nas w dupie to czemu za nim płakać? Skoro nie chcemy być posądzeni o plagiat infobota, zróbmy jak Torvalds- from scratch. Proponjuję utworzenie tematu, ustalenie funkcjonalności takiego bota i kodzić. Ja wykodzę szkielet, Ty obsługę translatorów pol>ang, on zapytania do bazy lotto, ona opracuje system rozmowy...
Kiedyś gadałem z morfeuszeml myślę że autor nie miałby nic przeciwko gdyby przerobić morfeusza pod jabbera, zaznaczyć w creditsach kto spłodził podstawę etc (gpl2), ewentualnie pogadać z chomzee.
Ostatnio edytowany przez lis6502 (2009-03-24 16:42:29)
w FAQ jest (był?) błędny JID — prawidłowy to dagda@miecio.net, nie .pl
w tym lub przyszłym tygodniu ma być przeniesiony na teabot@teabot.org
Ostatnio edytowany przez azhag (2009-03-25 16:00:07)
Już jest przeniesiony
Obecny Jid teabot@teabot.org