Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Cokolwiek by to nie było, ta baza maili pewnie jest trochę warta :-)
Na pytanie do kogo należą obie domeny, Knychalski - odpowiadający na pytania dotyczące obywatelskich inicjatyw pewnie i wiarygodnie, nagle traci rezon: - No..., nie wiem. Może do mnie, może do kogoś innego. Nie powiem pani - plącze się i zaczyna gorączkowo przekonywać: - Stronę tworzy nieformalna grupa osób.
To mi się nie podoba.
Podoba mi się za to jeden z komentarzy na stronie tej akcji:
hghghg z miejscowości hghghg napisał(a):
UWAGA!! To jest akcja marketingowa nowego portalu spolecznosciowego, te ch*je wyludzaja dane osobowe!! Przeczytajcie na Wyborczej!
:P
Trzeba być debilem, żeby wierzyć, że jakaś głupia strona w sieci przekona sieci handlowe do wstrzymania się z rozpoczęciem świątecznych promocji. Jedyny możliwy sposób to bojkot takich sklepów albo zwracanie uwagi na to bezpośrednio w sklepie.
Byłem wczoraj w Galerii Krakowskiej - święta "całom gembom". W OBI podobnie, nawet prawicę Mikołajowi uścisnąłem. Sztuczny był :D