Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Bez komentarza!
Ostatnio edytowany przez LongeR (2008-06-13 19:17:33)
LongeR napisał(-a):
na 100% był przekupiony
byłeś przy tym?
qluk napisał(-a):
Rumi, weź mu wyedytj posta i wytnij ten syf. Bo to co się dzieje jest juz przesadą. Aż sam żałuję że dałem linka do czegos co napuchło takimi i gorszymi formmai, no nawet nie ma tego jak okreslic.
nei ma sensu edytować huja cza napiętnować[sędziego nei LongerA] ;) karnego nei było koniec kropka ... foch i huj
No OK... Skoro jeden Leo Holender nie daje rady to cała drużyna Holendrów napewno da :]
rumi: a Ty masz wieksze uprawnienia i kompetencje do sedziowania meczu?
Czepiacie sie sedziego, ale gdyby nie idiotyczna gra pod koniec "na czas" i wrecz proszenie sie Lewendowskiego o odgwizadanie, bo kto tuz przed sedzia tak sie zachowuje. W sumie dobrze ze tak sie stalo moze w koncu do kogos trwai ze zzbieranie na pare miesiecy ludzi z zespolow po calym swiecie to nie przepis na wygrana.
ej pany, dajcie siana z tą piłą. nawet jakbyśmy pokonali austriaków, to i tak chorwaci by nas rozpykali na drzazgi - o czym wkrótce wszyscy się przekonamy zresztą. wszelkie wrzuty na tego sędziego nie mają sensu, a zaszczuwanie tego faceta (pono w necie krąży gdzieś jego adres i domowy telefon, policja dała mu 24h ochronę itd). ludzie, to jest przecież chore. i bardzo niesportowe.
zamykam do poniedziałku. Czas się uspokoić. Swoją drogą co za głupota zamykać przed moderatorami:D
no i zesmy przegrali.
ale i tak jestem happy. przynajmniej bylismy na euro.
z tym ze sam sie dziwie jak onie sie na euro dostali. wspolczuje leo, jak momentami widizalem co nasi zawodnicy wyprawiaja to walilem doslownie glowa w sciane .To raczej nie wina trenera, tyrudno zeby Leo nam wiecej rogerow sprowadzil. a niestety reszta naszych zawodnikow wylaczajac boruca nadaje sie do okregowki. i skad wziac lepszych ??
z forum ;) też sie ciesze ze byliśmy i że będziemy na następnych o ile nam nie wezmą tej organizacji, a teraz jak po mś oczyszczenie i jazda el mś ;) już sie doczekać nei moge
wszystko fajnie, tylko skubance na leo psy wieszaja.
wqrwia mnie ten palant lato.
mowi , czemu rasowego napastnika nie wzial na euro.
przepraszam, ale moim zdaniem kandydat na prezesa pzpn powinien wiedzeic ze od takich decyzji jest trener a nie prezes qrwa jego mac.
janas chcial tak zrobic, to listkiewicz w 24h kadre zmodyfikowal (kilka telefonow).
i jak ma byc w polskim futbolu dobrze , jak tylko nazwiska trenerow sie zmieniaja a rzadzi i tak kto inny?
PRECZ Z UKLADAMI!!!!!
ja ufam Leo.
ma jaja.
Wszyscy w PZPN sa madrzejsi jak sie Leo nie udalo. A przeciez dopiero zaczal modyfikowac nasza kadre..
http://sport.onet.pl/0,1248770,1772504,wiadomosc.html
opis na gg "A za cztery lata na Euro nikt nas do domu nie wyśle..."
Polska mnie nie zdziwila.....
ale zeby szwaby wygraly z Portugalia :(((
zycie nie ma sensu :/
:PPP
spoko,
dzisiaj Turcja - Chorwacja,
co obstawiacie? Może być wyrównany mecz i ciekawie,
jeśli Turcja nie straci tego powera z meczu Czechami.
Pewnie Chorwaci też się przestraszyli jak zobaczyli końcówkę tamtego meczu...
obstawiam Chorwacja 2 : 1 Turcja :)
kibicuje chorwacji, ale cos mi podpowiada, ze turcja sie obudzila i powtorzy wyczyn z korei :/
ale nic sie nie stanie jak ksiezyce awansuja.
najbardziej nie moge szwabow darowac:/
oj tam, wyzsi byli i portugalczycy doskoczyc na czas nie potrafili i juz ;)
na pewno wygrają Polacy :)
widze szwabów każdy lubi :D ja licze dziś na karne ... nei wiem czemu ale lubie je ogladać
Bodzio napisał(-a):
na pewno wygrają Polacy :)
w przypadku niemiec to sie nawet sprawdza:)
jakby nie patrzec to polacy wygrywaja:)
i jerden balack sie zaplatal:PPPPP
No i pewnie Polacy strzela najwiecej bramek na Ojro :]