Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Wątek Zamknięty
Popatrzylam dzisaj na tego bloga te wpisy to ladne dno ale usmialam sie czytajc komentarze do nich :P
zacytuje jeden :P
Cześć to ja "Canonical", powiem Ci jak na Tobie zarabiam... otóż, w moim systemie są pewne tajne drzwi i furtki, dzięki nim mam dostęp do wszystkich Twoich danych.... Ty myślisz, że takie drzwi nie istnieją...i że dane twoje bezpieczne są...a ja mam i drzwi i okna i w ogóle dziury w ścianach....tylko Ty tego nie widzisz...tak samo nie widzisz jak nasi programiści czytają Twoje mejle....tzn. w międzyczasie, wtedy kiedy nie czytają ich programiści Googla;P
dzielisz z kimś IP lub masz IP zmienne?
Mam stałe IP i z nikim go nie dzielę
Ostatnio edytowany przez rex (2008-05-02 19:27:25)
Napiszcie to w komentarzu, będzie kupa śmiechu
Bodzio napisał(-a):
Napiszcie to w komentarzu, będzie kupa śmiechu
OS detect w każdym newsie. Może zrozumie, że pomimo używania windy na desktopie pośrednio używa Linuksa.
nmap -O blog.pl i nmap -O pingwinojad.blog.pl dają ten sam wynik...
Ostatnio edytowany przez sp3cu (2008-05-02 22:10:49)
Chyba misiek jest juz uswiadomiony bo pisal
Tak, masz rację, mam zamiar tak naśmiecić na tym serwerze Linuk$owym, żeby udowodnić, że tylko serwery Windowsowe, są w stanie przetrwać.
A największym z moich osiągnięć, będzie gdy ONET (skądinąd bardzo spamerska firma) zrezygnuje z tego śmieciarskiego systemu, jakiego używa. I zainstaluje coś ludzkiego, przyjaznego wszystkim...ot choćby Windows Server '08
A mnie się wydaje, że facet dopiął swego. Chodziło mu o zrobienie wokół siebie szumu i tym samym wyciągnięcie troche kasy ze swojego bloga. Pisząc kretyńskie propagandowe notki powoduje chaos, który na niego pracuje. Założe się, że gościu sam korzysta z Linuksa i ma o nim zupełnie inne zdanie.
1. Wykorzystywanie wojny win vs lin na korzyść finansowy autora
2. Pisanie pierdół na temat Linuksa daje odwrotny skutek, user to czytający zaczyna drążyć sam temat aż wkońcu Linux i tak wyjdzie na swoje :D
pierdzielic osła,nie wie co dobre,ale my wiemy:) i to najwazniejsze.Niech sobie dziecko wrzuca,moze ma satysfakcje,kto go tam wie.
Betonowe zabawki i jego wlasny świat;)
Ale w łeb takiemu bym dała też..:x
Dorwac gnoja i skasowac.
Az ciarki mi po plecach przechodza na mysl, ze jakis palant moze w jedna chwile zniszczyc dorobek wielu miesiecy pracy ogromu ludzi przez kasowanie informacji na wikipedii.
Dobrze trafiłeś... Zgłosić można ale czy się ktoś tym zajmie... wątpię i to szczerze informatycy maja tyle roboty teraz (tępienie piractwa) że na takie duperela jakiegoś niedorozwoja nie zwrócili by raczej uwagi.
ech, ludzie... wyluzujcie. coś wam da to narzekanie na tego kretyna? albo działacie, albo... co? marnujecie energię na wysyłanie w kosmos swoich żalów? lepiej spożytkujcie ją jakoś tak bardziej... kreatywnie.
harry666t ma racje, kto mi skoczy po piwo? ;D
Wydaje mi się, że efekt będzie odwrotny do zamierzonego, ale szczerze to nóż mi sie w kieszeni otwiera jak czytam te jego wpisy. Gdybym potrafił, chętni utarłbym nosa temu kolesiowi.
Treadstone napisał(-a):
nóż mi sie w kieszeni otwiera jak czytam te jego wpisy
I o to mu chodzi.
Olać, zapomnieć, niech zginie w odmętach słitaśnych blogasków, gdzie jego miejsce.
pingwinojad raczej nie jest po prostu fanatykiem syftemu - to wygląda raczej na flog (fake blog). To jest po prostu reklama
w regulaminie bloga (http://blog.pl/regulamin.php), III/6/6,7 jest wyraźnie zaznaczone co myślą o reklamach.
Treadstone napisał(-a):
Gdybym potrafił, chętni utarłbym nosa temu kolesiowi
może się uda :)
AgayKhan napisał(-a):
W sumie to Wam zazdroszcze młodzieńczego ducha. Ja już po prostu na debili leje z wysoka. Palant palantem zostanie i tyle. Szkoda nerwów.
Popieram, dobrze gada dać mu wódki ;)) Szkoda się szarpać a takich osobników jest niestety bardzo dużo.... I mają jedną wadę: Wytępisz jednego to na jego miejsce przyjdzie 3 nowych ;/ zupełnie jak z Hydrą....
qbsiu napisał(-a):
Nie karmić trola
winnetou napisał(-a):
Szkoda się szarpać
całkowicie się zgadzam. jednak siedząc z założonymi rękami tego nie powstrzymamy, dyskusje na forum nie poprawią sytuacji. dlatego przeczytałem regulamin, poszukałem odpowiednich punktów i napisałem gdzie trzeba. jak się nie uda - trudno, warto jednak spróbować
owca napisał(-a):
Do Bravo?
rozumiem że preferujesz ten sposób rozwiązywania problemów. muszę cie niestety zawieść, bo skorzystałem z innego rozwiązania - napisałem do chucka norrisa :p
Wątek Zamknięty