Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Taki oto błąd:
[Dzial tech'a] Warning: opendir(/var/www/debian/tech/pdf): failed to open dir: No such file or directory in /var/www/debian/tech/index.php on line 28 Warning: readdir(): supplied argument is not a valid Directory resource in /var/www/debian/tech/index.php on line 30 Warning: closedir(): supplied argument is not a valid Directory resource in /var/www/debian/tech/index.php on line 36 Warning: sort() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/debian/tech/index.php on line 37
Co się stało?
nic się nie stało, sprawy licencyjne. Niedługo będą dostępne na login i hasło dla członków gangu debiana
a czyli teraz po temu no ... Bilowemu czeba hasłą żeby mieć coś extra :>
Heh nie jestem w temacie co to w ogole jest dział techa i o czym wy mowicie?
Na podstronach DUG'a w lewym menu na samej gorze masz zakladke "materialy" a w niej "pdf'y techa" i wlasnie chodzi o ten dzial, a raczej o jego zawartosc :)
należy kliknąć na ten link, potem kliknąć jeszcze raz, potem podać hasełka - które są dostępne tylko dla DUG-owców.
O hasełka pisać do mnie na PM
:D wiedzialem ze ta fraza pdfy techa jest mi skąðś znana:D a dlaczego to takie zahasełkowane jest?
:D wiedzialem ze ta fraza pdfy techa jest mi skąðś znana:D a dlaczego to takie zahasełkowane jest?
no pisze wyżej że licencje
Chciałem prosić o sprawdzenie PDFow, gdyz po otwarciu Pierwszego wywala mi 404. jest kilka takich. Pewnie cos z chmod-em.
Dysponuje takze fajnymi PDFami dotyczacymi CISCO - do CCNA (po polsku). Oczywiscie nie moje. Więc jak ktos potrzebuje to na PRIVa, albo prosba do adminow aby je wrzucic tam. Sluże swoimi zbiorami.
ok, sie sprawdzi chmody, a Twoje pdf-ki to chętnie :) - spakuj i podeślij mi na meila - wrzucę do katalogu Techa, z Twoim podkatalogiem