Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Milo jest dostac czasami taka wiadomosc na gg :]
Witam, Gratuluje strony Debian Users Gang, znalazłem kilka ciekawych porad, które pomogły mi w pierwszych krokach na Debianie, oczywiście z pozdrowieniami początkujący użytkownik Debiana
Nono :]
Ale racja jak sie dostaje takie komentarze, wiadomosci, czy cokolwiek jeszcze. Przynajmniej wiadomo że ktos to czyta.
A ja sie przyznam, ze jak startowałem tutaj to z problemem odnosnie GDM'a i nikt mi nie pomógł, o Wy! :D ;]
Ale jak widać zostałem bo klimacik jest tu niezły. :]
Biexi, gdyby nie Twoje forum, Ty (i reszta oczywiście użytkowników) to nie wiem, czy bym używał w ogóle Debiana.
Iwo,
nadal początkujący użytkownik Debiana.
iwo napisał(-a):
Biexi, gdyby nie Twoje forum, Ty (i reszta oczywiście użytkowników) to nie wiem, czy bym używał w ogóle Debiana.
Iwo,
nadal początkujący użytkownik Debiana.
Nie tylko Debionowcy na tym forum przesiadują. Poprostu klimat jest nie do zastąpienia, przesiaduję na innych forach ale prawie tylko na tym się udzielam. Chyba nie trzeba pisać dlaczego?:P
Miło jak ktoś docenai pracę. :)
sp3cu napisał(-a):
Chyba nie trzeba pisać dlaczego?:P
Darmowy bufet? Cholera, nawet nie wiedziałem. ;)
To fakt. Atmosfera na forum jak i na #error jest jedyna w swoim rodzaju. I tu w imieniu wszystkich forumwiczów składam dla BiExi i dla całej Administracji podziękowania !
Pozdrowionka!
Ostatnio edytowany przez Piotr3ks (2008-03-26 21:34:42)
azhag napisał(-a):
Darmowy bufet? Cholera, nawet nie wiedziałem. ;)
Oczywiście w pozytywnym znaczeniu.
Ciekawi kto to napisał:P:P hmmmm??
Siła naszej działalności wynika z prostej zasady. Szanujemy się i własne poglądy :) a to najważniejsze żeby budować nową jakość. W internecie trudno o podobne fora, czaty itp. Trzymać tak dalej :)
pewnie jakiś podrywacz :]
.... w końcu mieć dziewczyne co sie zna na komputerach ...... 8]