Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Kilka godzin temu pojawiła się nowa wersja malutkiego, szybkiego i lekkiego menadżera plików PCManFM. Umożliwia on otwierania okien w zakładkach (podobnie jak Firefox), dodawania najczęściej odwiedzanych folderów do ulubionych, montowanie, odmontowywanie i wysuwanie płyt - ogólnie, podobnie jak Thunar. Posiada wsparcie dla UTF-8, przeciągnij i upuść czy skojarzenia plików z określonymi programami. Jednym słowem, wszystko co prosty menadżer plików powinien posiadać. Miejmy nadzieje, że ta wersja będzie stabilniejszą niż poprzednie które czasami lubiły się w różnych momentach wywalić :(.
Zrobiłem paczkę <click> dla chętnych, może nie jest ona najlepszej jakości jednak problemów sprawiać nie powinna.
Optional Features: --disable-FEATURE --enable-FEATURE[=ARG] --enable-maintainer-mode --disable-dependency-tracking --enable-dependency-tracking --enable-shared[=PKGS] --enable-static[=PKGS] --enable-fast-install[=PKGS] --disable-libtool-lock --enable-cast-checks --enable-hal --enable-inotify --enable-largefile --disable-superuser-checks
Duży rośnij sp3cu. Z wersją przez siebie kompilowaną miałem sporo problemów. Ta śmiga aż miło. Dziękować.
parrotlarch napisał(-a):
Duży rośnij sp3cu. Z wersją przez siebie kompilowaną miałem sporo problemów. Ta śmiga aż miło. Dziękować.
Ciesze się, że działa bez problemu :P Tym bardziej że sporadycznie robię paczuszki ;]