Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
do zabawy to ja mam gentoo i szlag mnie trafia. Stale tylko ta kompilacja i kompilacja ;D
jak sobie raz jajko w sobotę skompiluje to mam spokój cały tydzień do następnej soboty:P
Bodzio napisał(-a):
do zabawy to ja mam gentoo i szlag mnie trafia. Stale tylko ta kompilacja i kompilacja ;D
a ja mam freebsd to samo tyle ze nie ma ebulidków hehee nie ma to jak debian czy arch i slackware miodzio
Ostatnio edytowany przez Ryszard (2008-02-02 18:04:17)
http://pl.wikipedia.org/wiki/Toy_Story_3
spoko, byle dwa lata i bedą nowe nazwy ;-)
Może sie na casting załapę:D
Nie jestem w temacie ale Toy Story3 mam na amule zapodane tyle ze po włosku i jak zerknąlem w kawalek co się dało zobaczyc to na pewno nie jest to 1 ani 2.
Pozdrawiam
tak tak Story to może jest ale nie koniecznie Toy:D
Ale Buzz i Chudy są to na pewno i Toy i Story
Taaaa, ja też kiedyś ściągnąłem film o nazwie Toy Story. Nie było ani Buzz'a ani Chudego, za to były ładne panie. ;)
hehehe właśnie to miałem na myśli:D Ale pamiętam jak byłem mały to oglądałem ten film wywarł na mnie ogromne wrażenie i czułem że to coś więcej niż film. Wtedy jeszcze nie wiedziałem gdzie przyjdzie mi się zetknąć z imionami bohaterów. Ale po kilku latach okazało się że to będzie moja przyszłość:D i żyli długo i szczęśliwie....
LongeR mówisz o Toy Story z paniami? Bo się, cholera, zgubiłem ;) .
Nie ja oglądałem zwykłe:D i wtedy poczułem że to nie przypadek i dopiero niedawno odkryłem że to moje powołanie:P A co do bajek z paniami to mi się już znudziły ble to dla dzieci jest:D ja wole tak na żywo!!:]