Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
No, Moi Drodzy, pora na wieści. Co prawda nie najświeższe, ale zawsze :) Chciałabym oznajmić, a właściwie chcielibyśmy, że DUG doczekał się pary. Przeto oświadczam z radością, że Matthew i ja jesteśmy razem, a wszystko dzięki temu forum, bo właśnie tu się poznaliśmy ;] Już czwarty miesiąc dziś minął, szybko ten czas leci...
... Matthew ...
o zgrozo (o ile to ten co mysle bo chyba 2 takei ludki tu były :] )
A Daga nie ma pojęcia o kompach i to mi sie w niej podoba :)
(do niedawna nie miala konta mailowego, ale jej założyłem :))
Wszystkiego naj :)
No, Moi Drodzy, pora na wieści. Co prawda nie najświeższe, ale zawsze :) Chciałabym oznajmić, a właściwie chcielibyśmy, że DUG doczekał się pary. Przeto oświadczam z radością, że Matthew i ja jesteśmy razem, a wszystko dzięki temu forum, bo właśnie tu się poznaliśmy ;] Już czwarty miesiąc dziś minął, szybko ten czas leci...
Szczęść Boże. :)
No wreszcie ktoś naszego chłopaka za .... dziób przytrzyma.
Sie trzymajcie :)
No wreszcie ktoś naszego chłopaka za .... dziób przytrzyma.
Sie trzymajcie :)
Ekhm ekhm... Bodzio, przecież nie było ze mną ostatnio problemów (fakt, nie pisałem, ale to nie zmienia faktu, że nie było! ;))
Tylko czterech? ;>
rowniez podpisuje sie pod gratulacjami.. wszystkiego naj na nowej(?) drodze zycia:)
a matthew nie przejmuj sie niepowodzeniami i klotniami w zwiazku.. pamietaj ze za klotnie w rodzinie zawsze odpowiedzialne sa 2 strony: zona i tesciowa:)
Pozdrawiam:)
PS. oczywiscie ten dopisek (a matthew..;)) to joke :))
Narazie czterech, poczekajmy niech się rozwinie... :) Żartuje, oczywiście. Życzę Wam tyle lat, ile będzie postów w tym temacie. pzdr
Życzę Wam tyle lat, ile będzie postów w tym temacie.
no to doklepmy więcej, bo jak na razie mało ich coś tutaj :D
wszystkiego naj ludkowie
13 latek to już coś.. UPS pechowy post brrrr :-)
@Zbooj
ja się nie cieszę że moja Magda ma małe pojęcie o kompach bo co jakiś czas dostaję pytanie w stylu jak zrobić coś tam gdzieś tam.. i bądź tu mądry jak to w tym systemie się robiło jak go nie masz pod ręką. :-)
również przyłączam się do życzeń.
Best wishes =)
pzdr.
no to jeszcze jeden roczek..
i ja również życzę Wam Wszystkiego Naj :)
Wszystkiego najlepszego i dużo udanych jajek :-)
Clopie lepiej do starosci o lasce i kawalerem :) Dla mnie ma juz ratunku ale Ty ratuj sie :)
Tylko nie podawaj daty i miesjca slubu bo zwali sie cale forum :)
Naj naj naj
ciekawe kiedy na znajdę panią świstakową :)
Czy w dziale Ogłoszenia można zamieszczać oferty matrymonialne? :)