Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Hej. Korzystam na kompie z Brava i Opery. Czy istnieje możliwość, aby współdzieliły one bazę haseł?
Ostatnio edytowany przez Grabek (2025-02-19 19:03:52)
Cześć,
A taki pomysł:
Możesz korzystać z zewnętrznego menadżera haseł, np. KeePassXC (jest dość popularny w open source).
Pozdrawiam,
Jacek
Edit: DUG ma czkawkę :/
Ostatnio edytowany przez jacekz (2025-02-19 22:26:03)
Myślałem trochę inaczej. Każda z przeglądarek ma swoją bazę haseł. Czy jeśli w jednej z nich wskazałbym, aby korzystała z bazy tej drugiej... (np. za pomocą dowiązania symbolicznego), to ma prawo to działać?
Sprawdź i nam powiedz ;)
Edit: kolejna powtórzona wiadomość :/
Ostatnio edytowany przez jacekz (Wczoraj 14:46:27)
Grabek napisał(-a):
Myślałem trochę inaczej. Każda z przeglądarek ma swoją bazę haseł. Czy jeśli w jednej z nich wskazałbym, aby korzystała z bazy tej drugiej... (np. za pomocą dowiązania symbolicznego), to ma prawo to działać?
Dobre pytanie. Jeśli obydwie byłyby ooarte na chromium to być może jest to do zrobienia...
jacekz napisał(-a):
Sprawdź i nam powiedz ;)
Miałem już tak zrobić, ale przemyślałem to po wypowiedzi Pavlo950
Dobre pytanie. Jeśli obydwie byłyby ooarte na chromium to być może jest to do zrobienia...