Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Mój zeżarł tamtego i jeszcze się oblizał.
Ps załóżcie nowy wątek - nasze zwierzaki albo jakoś tak :)
no i fotki obowiązkowo
mam fotki na mojej stroce :D jak ktos chce sobie zobaczyc
Bodzio: a gdzie jest w tym sens? Topic o naszych ukochanych już ktoś rozmywa (tez zresztą też) :/ Można pisać i tu i tam
Rumi ja cię kiedyś za rozmywy ##^$$%$#&@#^^&@#
też chciałem wcisnąć zdjątko swojej kobiety, a tu **** jakieś żółwie, o co chodzi
oto chodzi że nikt pań nie wklejał i przeszło na zwierzaki a ten temat to o binladenie czyli o zwierzaku to gdzie chcesz tu wklejać ?? prosze bardzo ;P
kufa już wszystko takie rozmyte że nie wiem co się dzieje :P
w tym żecz ze nic sie nei dzieje :P juz po sesju hehe teraz wakacje to sobie porozmywac można ;]
Kto ma po sesji to ma :/
Jak juz jedziemy o zwierzątkach to moja badziewna strona zrobiona gdzies rok temu z pobudek czysto testowych(jak całe moje zycie)we frontpage :D na ktorej tez są bardzo łądne zwierzatka :D
www.klikoj.webpark.pl
Tylko nie wiem czy wam kamerka po linuksem pojdzie.
zajefajny hu..szczurek :)
kamerka i pod shitem nie dziala...
Działa,działa tylko nie w kazdym momencie dzis dzialala a teraz jest wylaczona(to nie makja kamerka rzecz jasna)czasem na chwila ja wylaczaja.Pewnie chca dac im troche prywatnosci hehe