Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
To znaczy, że my jedziemy do Ciebie? :)
A buuu :(
Nie, po prostu chyba nie mam chęci. Albo czasu- każdy powód dobry.
Póki co mnie w ekipę zlotu nie wliczajcie.
No wiesz zraniłaś mnie na wskroś :(
No to tak, w Gorlicach jest nawet stacja kolejowa, ale budynki już dawno zostały wynajęte i kolej nie jeździ. W ostatnie lato jak był rajd Politechniki Krakowskiej to brać studencka przyjechała extra pociągami do Gorlic. Linia była uruchomiona tylko dla nich. Dziwne że torów złomiarze do tej pory nie rozkradli :)
No tiaaa w sierpniu jade do Pragi co do zlotu dostosuje śię do was A po zatym wali mnie to
W tamtym roku zrobiliśmy mini zlot kto chciał to przyjechał
Ja jak to ja w 100 procentach moge pojechać na koniec lub początek polski
I nie musze pytać mamy o zgode i taty prośić o kase tą kwestie zostawiam dla gówniarzy by nie klepali głupot w nowych wątkach odnośnie tej sprawy SIC !!!
Ryszard napisał(-a):
nie musze pytać mamy o zgode i taty prośić o kase
...tylko żonę żeby ci wydzieliła parę złotych na piwo :P
Ryszard napisał(-a):
Ja jak to ja w 100 procentach moge pojechać na koniec lub początek polski
Powiesz mi gdzie jest początek Polski?? Środek geograficzny to wiem, ale o początku nie słyszałam.
W sumie, zależy od punktu widzenia. Północ? Południe?
Ostatnio edytowany przez Trin (2009-03-23 21:26:28)
No jakto ? :) Srodek jest dokladnie na srodku , a poczatek tam gdzie wczesniej Jej nie ma :)
O tym kazde dziecko wie :) :D :P
Pozdrawiam
P.S. ten zlot to 'jakis Ktos' ma zamiar zorganizowac moze czy tylko tak...sobie wymieniamy sie geograficznymi ciekawosctkami ? :)
Ostatnio edytowany przez Phrozen^Tux (2009-05-22 11:03:03)