Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
mam stronke w php wraz z obrazkami w jpeg ,ale apache niechce za nic ich wyswietlić :( pomimo ze są w swoich katalogach pliki
stronka : www.data-net.com.pl
może być głupota
prawa na plikach, złe odniesienie do pliku itd.
prawa są ,sciezki do plików w php sie zgadzają
nadałem nawet chmod 777 plikom,( na chwile) to samo ,nic nieskutkuje ,
mam stronke w php wraz z obrazkami w jpeg ,ale apache niechce za nic ich wyswietlić :( pomimo ze są w swoich katalogach pliki
stronka : www.data-net.com.plwindows lubi nadawac rozszerzenia z wielkich liter :-)
sprawdz rozszerzenia czy sa pisane tak jak na stronie :-)
Bardzo prawdopodobne! nie raz już spotkałem się z takim przypadkiem. *.jpeg to nie to samo co *.JPEG
stronka : www.data-net.com.plwindows lubi nadawac rozszerzenia z wielkich liter :-)
sprawdz rozszerzenia czy sa pisane tak jak na stronie :-)Bardzo prawdopodobne! nie raz już spotkałem się z takim przypadkiem. *.jpeg to nie to samo co *.JPEG
No muszę Cię rozczarować, bo dla windowsa to wszysko jedno.
oki dałem radę :)) uprawnienia na partycji były dość rygorystyczne (brak mozliwosci uruchamiania procesów (nosuid w fstab))
pozdrawiam