Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
witam kto mi pomoze skonfigurowac debiana na serwer www z uslugami
apache2,mysql,php4,php5,phpmyadmin,proftpd,phpsysinfo,webmin,email,ISPConfig
czekam na odpowiedz i POZDRAWAIM ALL oczywiscie zaplace 250zl ale po skonfigurowaniu calosci :)
a mogl bys mi skonfigurowac bo ta stronka sie niechce otworzyc a po drugie nieumiem zrobic tak zeby idealnie to dzialalo pls skonfigurujesz mi?? zaplace 250zl
logujesz sie na roota i wklejasz:
apt-get install apache2 php5 mysql-server php5-mysql libapache2-mod-php5 php5-gd
:)
a jak będziesz musiał dokonać zmiany w konfiguracji lub upgrade'ować system to znowu kogoś będziesz szukał? wg mnie lepiej samemu to postawić, nawet jak się na tym nie znasz, to w trakcie załapiesz co i jak
czadman już ci dał linka do bardzo dokładnego opisu, włącznie z instalacją samego systemu. a jak będziesz miał z czymś konkretnym problem to tutaj z pewnością znajdziesz pomoc
btw. nie bardzo się znam na cennikach, ale jakby miał komuś postawić serwer z tyloma usługami (abstrahując od tego, że się na tym średnio znam) to 250 PLN bym zainkasował za samo wejście i zalogowanie się na roota :)
cóż, oferta już nie aktualna ;)
wziął ktoś, komu 250 zł pasuje ;)