Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Napewno banalne ale nie mogę znaleźć.
Za waszą radą prubuje pozbawić mojej rodziny komunikatorów typu GG czy Skype.
Poinstalowałem Psi ale na Debianie mam Psi tylko po ang.
Czy mam doinstalować:
psi-translations - Translations for psi
bo nie widzę w opcjach jakoś możliwości zmiany języka :(
Nie chciałbym sobie coś sknocić.
Byłoby mi łatwiej po polsku a i rodzina raczyłaby spojrzeć na to Psi (wogóle) :)
# aptitude show psi-translations
Pakiet: psi-translations
Nowy: tak
Stan: niezainstalowany
Wersja: 1.9
Priorytet: opcjonalny
Sekcja: net
Opiekun: Jan Niehusmann <jan@debian.org>
Rozmiar rozpakowanego: 3060k
Wymaga: psi (>= 0.10-1)
Opis: Translations for psi
This package contains translations for the jabber client 'psi' to the following languages:
* Czech (psi_cz)
* Dutch (psi_nl)
* French (psi_fr)
* German (psi_de)
* Kiswahili (psi_sw)
* Macedonian (psi_mk)
* Polish (psi_pl)
* Russian (psi_ru)
* Slovak (psi_sk)
* Spanish (psi_es)
* Suomi (Finnish) (psi_fi)
Further translations will be included when available.
Etykiety: culture::{czech, dutch, finnish, french, german, interface::x11, polish, protocol::jabber, protocol::msn-messenger, role::app-data,
russian, slovak, spanish}, uitoolkit::qt, use::chatting, x11::application
Poznałem nową komendę "show" :)
debian:/home/morys# aptitude show psi-translations Pakiet: psi-translations Stan: zainstalowany Zainstalowany automatycznie: nie Wersja: 1.9 Priorytet: opcjonalny Sekcja: net Opiekun: Jan Niehusmann <jan@debian.org> Rozmiar rozpakowanego: 3060k Wymaga: psi (>= 0.10-1) Opis: Translations for psi This package contains translations for the jabber client 'psi' to the following languages: * Czech (psi_cz) * Dutch (psi_nl) * French (psi_fr) * German (psi_de) * Kiswahili (psi_sw) * Macedonian (psi_mk) * Polish (psi_pl) * Russian (psi_ru) * Slovak (psi_sk) * Spanish (psi_es) * Suomi (Finnish) (psi_fi) Further translations will be included when available.
Dziękuję
Jest po polsku :)