Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: 1
otusz proces kompilacji przebiegł bez żadnych widocznych błędów rebootuje daje mu "linux" pisze Bios data ok ...
i czarny ekran (po lewej na dole migoce tylko kursor), wołać czarownika czy da sie inaczej to poprawić nawet nei mam dostępu do błędów bo si enic nei włącza :(
Skitrasiles cos z konfigiem pewnie zbotuj kernela z plyty chyba wciskasz F3 i masz wszystko opisane jak botowac i sprawdz logi...
a czy po zainstalowaniu nowego kernela dałeś czarodziejskie polecenie "lilo" - ewentualnie "grub" ?????
a czy po zainstalowaniu nowego kernela dałeś czarodziejskie polecenie "lilo" - ewentualnie "grub" ?????
dałem dałem i wskoczyło jak powinno linux (nowe jonderko) i LinuxOLD (starsze) starsze chodzi nowsze nawet nei drgnie
Cos namieszales przy konfiguracji tego kerneal pewnie zla architektore procka sobie ustawiles.... :P
wątpie ustawiłem AMD/athlon/k7 (w przybliżeniu) :]
Strony: 1