Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Pojawiła sie nowa wersja k3b 1.0
Paczki pod debiana mozemy znalezc
http://www.kde-apps.org/content/show.php/K3b+Debian … content=54761
Na sidzie zainstalowaly sie bez problemu,ale wczesniej trzeba bylo odinstalowac starsza wersje.
Jest mocno zmienione w stosunku do poprzednej wersji.
Pozdrawiam
Jak go stestujesz to napisz jakie k3b dał ci emocje t.z.n czy jest tak dobry jak go teraz opisują
Jak narazie zdazylem nagrac 1 plyte i ja spier....
Ale to nie wina programu tylko plyty.
Kupilem kilka plyt po 80gr dla testow i jak stara wersja K3b nie umiala nagrywac szybciej niz 6x tak ta dla tych plyt wolniej jak 8x.
Nagralem 8x i od pewnego momentu nie idzie odczytac.
Mialem jeszcze jedna i te nagralem nerolinux z predkoscia 4x i ta dziala choc predkosc odczytu jest tez nie najciekawsza.
Poza tym zapowiada sie zachecajaco.Jest tam mozliwosc ripowania filmow ale jeszcze nie sprawdzalem jak to dziala. Wiecej informacji o plycie.
Ale na dokladne przetestowanie potrzeba czasu.
Pozdrawiam
Dla mnie starsza wersja K3b była wporządku. Wypaliłem kilka płyt DVD i wszystko bez problemowo działało. W najbliższym czasie zaglądne do nowego K3b V1.0 pozdro
Brasero i Gnomebaker na tym wypalam i jest Gut kiedys k3b ale no jakis czas temu dawno nie pamiętam kiedy to było wsadzałem na nowo sytem i ńie instalowałem k3b do dziś nie wiem czemu zostałem przy tych wypalczach co wymieniłem ale się na Weekend szkusze i sprawdze to ripowańie na k3b albo bedzie lipa lub miodzio
Brasero i Gnomebaker na tym wypalam i jest Gut kiedys k3b ale no jakis czas temu dawno nie pamiętam kiedy to było wsadzałem na nowo sytem i ńie instalowałem k3b do dziś nie wiem czemu zostałem przy tych wypalczach co wymieniłem ale się na Weekend szkusze i sprawdze to ripowańie na k3b albo bedzie lipa lub miodzio
Zostałeś przy nich bo po prostu są fajne.
Brasero dla mnie, to alternatywa k3b'a pod gnoma.
A da sie tym Brasero wypalac DVD video ? Bo z ciekawosci zainstalowalem i nie widze takiej opcji.
Pozdrawiam
A da sie tym Brasero wypalac DVD video ? Bo z ciekawosci zainstalowalem i nie widze takiej opcji.
Pozdrawiam
A nie można skopiować jako projekt danych ?
Chyba na to samo wyjdzie ?
I tak i nie.
Plyte taka da sie na sile odtworzyc alu uruchom ja w kaffeine czy przez mplayera standardowo
mplayer dvd://1
Zobaczysz co wykrzyczy.
To juz nie jest standard DVD.
Pozdrawiam
I tak i nie.
Plyte taka da sie na sile odtworzyc alu uruchom ja w kaffeine czy przez mplayera standardowoKod:
mplayer dvd://1Zobaczysz co wykrzyczy.
To juz nie jest standard DVD.
Pozdrawiam
Nie wiedziałem, w takim razie K3b jest lepszy ;-)
A jak nagrac w K3B obraz ISO o rozmiarze 5.2 GB? Miałem nadzieję, że program automatycznie podzieli mi to na 2 płyty DVD, a po włożeniu płyty i kliknięciu BURN wypluło komunikat, że za mało miejsca na dysku.
Znasz jakiś program ,nawet na windowsa który to zrobi automatycznie.
Ja nie znam.
Jakiej płyty to obraz ?
Dane ,video dvd ?
Kupić płytę dwuwarstową (czy jak to się zwie).