Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!

Ogłoszenie

Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.

#1  2007-02-23 00:00:59

Kudzu - 1NF:rM@7iON1SP0vvErr

Kudzu
1NF:rM@7iON1SP0vvErr

pelne repo apta etch

Witam

Pewnie zostane zbesztany heh.. z gory sorry jesli juz cos takiego bylo

Chcialbym abyscie (o ile mozecie) podali mi pelne repo do apta dla etch'a zeby bylo wszystko.. i najlepiej najnowsze:)

Boje sie przejsc na sida bo boje sie o stabilnosc systemu (a o to mi najbardziej chodzi.. rozdzielam internet na ojca ktory jest cpunem internetowy i kazde 10sek bez internetu to katastrofa.. jakby tlenu mu braklo..)

z gory dziekuje za odpowiedzi

Pozdrawiam

...software is like sex
it's better when it's free..

#2  2007-02-23 00:17:17

rychu - elektryk dyżurny

rychu
elektryk dyżurny

Re: pelne repo apta etch

tak, było coś takiego - wesołego dłubania:

http://forum.dug.net.pl/viewtopic.php?t=2103&hi … +sources+list

[...]zeby bylo wszystko.. i najlepiej najnowsze:)

Boje sie przejsc na sida[...]

oficjalnie jest tak: sid jest straszny, bo są błędy (używam na codzień - potwierdzam - czasami są), ale nie są to błędy straszne, od których załamują się ręce, świat się wali, i wszystkie zwoje na mózgu się prostują. za to jest najnowszy soft i to się chwali. aczkolwiek porównanie: 'niestabilny soft debiana' -z- 'pełne, działające, za które zapłaciłeś (czyli muszą dziłać) wersje pod shita' wypadają znacznie na korzyść debiana (co ja mówię - linuxa w ogóle, bo jeszcze przypadkiem jakiegoś flame rozpocznę).

linux regd. user #248790

Stopka forum