Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
wiem wiem... to nie jest forum zapewne z tej tematyki, ale google nie dają mi satysfakcjującej informacji :(
a mianowicie...
pisał ktoś aplety dla KDE?? (takie co w pasku "dokowania" leżą)
interesuje mnie jak wogóle sie za to wziać czy najlepsza formą nauki jest ściagnięcie jakiegoś przeykładowego i analizowanie źródeł :|
czy to się pisze jakoś prosto...??
wogóle jak to "ugryść", widze sporo "fajnie zapowiadajacych się" tematów na kde.pl ale serwis jakoś mało żywy jest :| a w kopiach na googlach nie wszystko też łatwo znaleść :(
bo sprawa jest taka... - trzymam obecnie karambę włączona tylko poto ze chcę mieć wydruk z jednego netpanelu który jest na naszym lanie... no i albo sobie sam coś napisze co sie "tam na dole" schowa i sobie będzie siedzieć ;)
albo musze trzymać karambę jak chce mieć te informacje na bierząco... - tchemesa do karamby jakos łatwiej napisac było... - na pomysł paletu wpadłem pare dni temu :)
jak ktoś może pare zdań pomóc to byłbym dźwięczny :)
nawet jak ktoś coś samemu pisal i mozę jakimiś przykładowymi prosti źródłami rzucić to myśłę ze mi wystarczy :)
dzięki :)
ak ja na to nie wpadłem... - aż mi wstyd :(
ale teraz to się juz niedziela zejdzie :)
a mialem na jutro na laborki RS232 obczaić... :|
no nic, trzeba to jakos pogodzić :)
DZIEKUJE jeszcze raz - obiecuje poprawe w szukaniu (i mysłeniu...)
a jak już coś napiszesz to się pochwal :)
wdzę jednak ze za tępy jestem...
nawet tego najprostrzego przykładu z podanej przez Czadmana stonki mi się nie udało skompilowac... jednak zostawie to na jakiś wolniejszy czas... a napewno najpierw jakiś opis musze dorwać ale taki że jest on działajacy bo naprawianie czegoś bądź pisanie od zera na podstawie czegoś czego nie umiem uruchomic jest bez sensu.... :(