Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.

Ojciec Założyciel
 Ojciec Założyciel
	do karty audio HT1869V+ na płycie PC 100 BX PRO
Jeśli można to ze strony na której nie trzeba się rejestrować :)

Wielki Brat
 Wielki Brat

A tak sie glupio zapytam pod jaki system ? :)

Ojciec Założyciel
 Ojciec Założyciel
	Płyta ma procka 300, więc dla win98 - sorry :)

Bicycle repairman
 Bicycle repairman

Ojciec Założyciel
 Ojciec Założyciel
	Może na tej stronce :)
czadman :)))) ty cholero jedna, myślałem że się poleję ze śmiechu. Wiem że znasz angielski - ale te krzaczki ???
Skośnookie są wery wery gut - dzięki :) - mam sterownik !!

Dark Sith
 Dark Sith

http://driver.ru/ też dobra stronka o sterach, nie tylko po rusku ;)

Bicycle repairman
 Bicycle repairman

Może na tej stronce :)
czadman :)))) ty cholero jedna, myślałem że się poleję ze śmiechu. Wiem że znasz angielski - ale te krzaczki ???
Skośnookie są wery wery gut - dzięki :) - mam sterownik !!
Jesienią miałem angielski z pewną Japonką, pokazała nam parę chińskich i japońskich krzaczków. ;P

Ojciec Założyciel
 Ojciec Założyciel
	Zbooj, patrzyłem na tę ruską stronę - ani do chipsetu, ani do grafy, ani do audio. Faktem jest że nawet na stronie producenta płyty sterów już nie ma, bo na widok właściciela takiej płyty mówią "Panie Kustoszu" :)
No ale mam wszystkie stery i wieczorkiem sprawdzę - może się małe dzieciaki na zabitej wsi ucieszą.
Ps. ładna ta japonka ?? - ee, na pewno ładna

Dark Sith
 Dark Sith

Ja tylko chciałem wskazać na spory i przydatny zbiór sterowników do różnych i nie najnowszych urządzeń.

Ojciec Założyciel
 Ojciec Założyciel

Ojciec Założyciel
 Ojciec Założyciel
	czadman, jeszcze raz dzięki. Dzieciaki zachwycone. Dołożyłem im ramu, mają teraz prawie 200, świeżo postawiony win98 śmiga jak burza.
Tak na OT - dzieci są jednak strasznie brutalne. Te dzieciaki w szkole często słyszały taką gadkę: "eeee, nie macie komputera, to wy naprawdę musicie być strasznie biedni"
Teraz mogą się odszczekać :)
Dzięki i pozdrawiam

Admin łajza
 Admin łajza

Tak na OT - dzieci są jednak strasznie brutalne. Te dzieciaki w szkole często słyszały taką gadkę: "eeee, nie macie komputera, to wy naprawdę musicie być strasznie biedni"
Ja w przedszkolu byłem strasznie biedny, bo nie miałem G.I. Joe (czy jak to się pisze, takie "lalki" komandosów dla chłopców ;]). Czasy się zmieniają.

elektryk dyżurny
 elektryk dyżurny

no ja też byłem biedny, bo nigdy nie miałem klocków lego - można było dostać tylko w pewexach i baltonie. ale za to miałem swój rower :)