Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Hej.kopie na google juz kolo 2h i nic nie umielem znalesc (cos znalazlem, ale nic konkretnego)chce sobie zrobic z tego http://www.kde-look.org/content/show.php?content=12624 splash screens. wiec sciagnalem, rozpakowalem, w centrum sterowania KDE chce go wybrac, ale nie ma takiej opcji. czytalem cos ze trzeba cos dopisac w konfiguracji KDE, ale jedyne opisy co znalazlem to byly do starej wersji KDE, a u mnie nie ma tych plikow tam gdzie mialy byc:(
Ale lamer ze mnie:p wystarczylo sciagnietego splash screena nie rozpakowywac, dodaje sie do przez centrum sterowania KDE, czasem trzeba doinstalowac wtyczke ktora sie nazywa Moodin (ja instalowalem z repo). a co do wygladu ekranu logowania, trzeba zainstalowac kdetheme i sciagnac cos ladnego z www.kde-look.org :)))pozdrawiam
ja nic nie dopisywalem.. start->ustawienia->wygląd i motywy->ekran powitalny i tam zaznacz i juz :)