Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Zwrócił:
depmod: parport_release depmod: *** Unresolved symbols in /usr/src/linux-2.6.9/debian/tmp-image/lib/modules/2.6.9/kernel/driver s/net/slip.ko depmod: slhc_init depmod: slhc_free depmod: slhc_uncompress depmod: slhc_remember depmod: slhc_compress depmod: *** Unresolved symbols in /usr/src/linux-2.6.9/debian/tmp-image/lib/modules/2.6.9/kernel/driver s/parport/parport_pc.ko depmod: parport_ieee1284_epp_read_data depmod: parport_ieee1284_write_compat depmod: parport_ieee1284_epp_write_addr depmod: parport_ieee1284_ecp_read_data depmod: parport_ieee1284_ecp_write_data depmod: parport_ieee1284_read_nibble depmod: parport_remove_port depmod: parport_ieee1284_epp_read_addr depmod: parport_ieee1284_ecp_write_addr depmod: parport_register_port depmod: parport_announce_port depmod: parport_put_port depmod: parport_ieee1284_read_byte depmod: parport_ieee1284_interrupt depmod: parport_ieee1284_epp_write_data make[2]: *** [_modinst_post] Error 1 make[2]: Leaving directory `/usr/src/linux-2.6.9' make[1]: *** [real_stamp_image] Error 2 make[1]: Leaving directory `/usr/src/linux-2.6.9'
Czegos brakuje w jajku bo pamietam ze jak kiedys wszystko zaznaczylem w konfiguracji to bylo okey ale miejsca na dysku potem zbraklo.
PS. Dodam ze robie wszystko pod drewniakiem(narazie).
dowiedziałem się że trzeba cosik do instalwoac jesli chce sie zapodac jadro 2.6.x do drewniaka, ale ze nikt tak nie kombinowal to nikt nie był wstanie mi nic konkretnego powiedziec... dowiedziałem sie także ze w woodym instalacja jadra 2.6.x jest bezzensowna.....
bez przesady - ja na Woody'ym odpaliłem 2.6.4 i chulało. Fakt że nie miałem dźwięku i nic nie szło zrobić ale reszta działała
może ten link na coś się przyda (po angielsku)
http://www.fs.tum.de/~bunk/packages/woody/kernel-26.html
Proponuje zapodac woody'emu module(s)-init-tools o ile jeszcze nie posiadasz , bez tego jajka z serii 2.6 czaczej nie chcą gadac..
http://www.kernel.org/pub/linux/kernel/people/rusty … ls-3.1.tar.gz
pozdro
Może inaczej - gadają, tylko wszystko trzeba mieć na stałe, modułów nie załaduje
w woody jest już module-init-tools, tylko w jakiejś starej wersji. ale jak się w 2.6 wkompiluje wszystko na stałe, to też chula na woodym. tylko logi zasypane tekstami w stylu: 'QM MODULES: function not implemented' czy jakoś tak