Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
ale że o co chodzi? ;)
ale że o co chodzi? ;)
w sensie iż chyba o ilość linii przesuwanych za pomocą myszowego kółka ;)
@Matthew
jeżeli używasz KDE to wejdź w menu->centrum sterowania->urządzenia peryferyjne->mysz
i tam będziesz miał tam opcję "przewijanie kółkiem myszy"
pozdrawiam
miłosz
Czemu wszyscy wychodzą z założenia że ja używam KDE/Gnome? Ja jestem "normalnym" userem. ;P
A jak ktos uzywa KDE/Gnome to juz nie jest? Fajna klasyfikacja :-)
A jak ktos uzywa KDE/Gnome to juz nie jest? Fajna klasyfikacja :-)
Jest, tylko co niektórzy uważają, że już nie ma nic innego niż KDE/Gnome.
Nikt nic nie uważa tylko jak się nie podaje na dzieńdobry z jakiego środowiska się kożysta to srebna kula przewaznie wskazuje KDE/Gnome.
Ale OT :)
Nikt nic nie uważa tylko jak się nie podaje na dzieńdobry z jakiego środowiska się kożysta to srebna kula przewaznie wskazuje KDE/Gnome.
Ale OT :)
Tudzież się przyjmuje, że chodzi o dowolne środowisko graficzne i powinno to być rozwiązanie niezależne. Ale mniejsza teraz o WM'y. Da się to jakoś zmienić w jakiś konfigach?
Klikasz na pasek przewijania (scrollbar), nie puszczasz, a następnie w zależności od potrzebnej prędkości przewijania ruszasz myszką przesuwając kursor wzdłuż osi X (góra-dół ekranu) wolniej lub szybciej. :)
Czy może chodziło o roller i jego czułość?