Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: 1
Sprawa wyglada tak:
Iceweasel przy otwarciu strony na której znajduje się spora ilość tekstu muli z deka a czasami bardzo. Przy przeciąganiu paska przesuwającego zawartość strony (tego z prawej strony ;) nie wiem jak on sie fachowo zwie), pasek nie nadąża za kursorem myszki. To samo jest gdy otwieram menadżera zakładek. Strony z dużą ilością obiektów flash tez dają popalić.
Jeszcze jedna najbardziej uciążliwa sprawa. Klikam w link do dokumentu pdf otwiera się przeklęte okienko z przeglądarkowym menedzerem pobierania plikow. Mam fluxa i otwiera misie ono takiej wielkość jak przegladarka, czyli na cały ekran. po otwarciu tego okienka na kilka sekund trace możliwość przeskoczenia na wlasciwe okno przegladarki, takiego zawiasa łapie przegladarka :-///// Co jest grane? Czy macie takie problemy?
Oto link dla przetestowania ze sporą ilością tekstu
http://www.biblest.com.pl/stb/stest/1Moj/1Moj.html
Iceweasela nigdy nie uzywalam, ale Operka wczytuje strone w 10 sekund i smiga pozniej po niej bardzo pieknie.
moze czas najwyzszy zmienic przegladarke? ;P
nie wiem, ja bym moze na poczatek przeczyscila cache i historie przegladania...
wczesniej nie bylo problemow ?
pzdr
firefox w porównaniu z operą wypada marnie niestety.
Korbol mam ten sam problem tzn zamulanie większych stronek.
wczesniej nie bylo problemow ?
Zawsze były problemy :)
Czy jest jakaś statyczna wersja opery 9-tki. Siedze na amd64 i chciałbym ją wtrybie emulacji odpalić a widze tylko deby pod i386. Z buta nie chce jej instalować gdyż mogą w niedalekiej przysżłości pojawić sie problemy.
Edit: juz znalazlem :]
u mnie i pod ff i pod konquerorem chodzi bez problemow ...
Strony: 1