Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Witam.
Czytając jeden z artykułów na temat linux'a na PS3 ujrzałem bardzo fajną koncepcję paska zadań:
drugi większy
Może wiecie co to za program? Chyba to nie jest standardowy pasek gnome? Bardzo ładnie się prezentuje.
Z tego co wiem, to na PS3 ma być Yellow Dog z e17. To pewnie pasek zadać z e17.
a ja słyszałem ż fedora jakaś
a ja słyszałem ż fedora jakaś
A Yellow Dog nie jest oparty na FC?
Tu masz link do YD.
http://www.terrasoftsolutions.com/products/ydl/
AK nie podważałem twojego zdania ;-). Nie interesowałem się szczegółami i tak mnie nie stać :D ale dzięki za info.
Z tego co wiem, to na PS3 ma być Yellow Dog z e17. To pewnie pasek zadać z e17.
Szkoda, myslałem ze dodam pasek do mojego kde.... jakoś nie pasuje mi xDocer czy jak on sie tam zwie.
Mozecie podac jakies mile paski zadan? chocdzi mi o to, ze w kde nie da sie ustawic innych tapet dla paskow. :( dlatego szukam innego programu na inna część pulpitu. Mile widziane te malo pozerajace ram jak i te duzo, byle bylo napisane co lepsze...
PS nie chce tworzyc nowego temat, ale jak poslugiwac si kdeowym klipperem? on zapamietuje kilka pozycji, fajnie ale czasami nie ostatnia jest zapamietywana.
Czasami mysza musze przelaczyc na ostatnio dodana. rozumiem jak wybieram sobie inna. ale skoro calyczas korzystam z ostatniej to znaczy ze reszte zachowuje na przyszlosc...
I jakies howto jakie sa skroty klawiszowe dla niego...
PS nie chce tworzyc nowego temat, ale jak poslugiwac si kdeowym klipperem? on zapamietuje kilka pozycji, fajnie ale czasami nie ostatnia jest zapamietywana.
Czasami mysza musze przelaczyc na ostatnio dodana. rozumiem jak wybieram sobie inna. ale skoro calyczas korzystam z ostatniej to znaczy ze reszte zachowuje na przyszlosc...
I jakies howto jakie sa skroty klawiszowe dla niego...
moze chodzi o to ze ona zapamietuje tez zaznaczenia robione mysza (i chyba je domyslnie integruje z Ctrl+C ...)