Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Przy make installk dostaje
==== Building xMule ==== make[1]: `../xmule' jest aktualne. make[1]: Entering directory `/home/uszek/nico/xmule/xmule-1.10.0/po' /bin/sh `case ".././mkinstalldirs" in /*) echo ".././mkinstalldirs" ;; *) echo "../.././mkinstalldirs" ;; esac` /usr/local/share ../.././mkinstalldirs: ../.././mkinstalldirs: Nie ma takiego pliku ani katalogu make[1]: *** [install-data-yes] Błąd 127 make[1]: Leaving directory `/home/uszek/nico/xmule/xmule-1.10.0/po' make: *** [install] Błąd 2 nisko:/home/uszek/nico/xmule/xmule-1.10.0#
i juz nie wiem co jest mu
uszek ale w dupe dajesz :)
apt-get install xmule
lub
apt-get install amule
Ha Bodzio widzisz z poczatku tez było dobrze ale od kiedy jest xmule 1.9.5 czy jak to tam to włączam muła i i po prostu jak sie połaczy z serwerem to sie wyłacza czasem sie połaczy ale zaczne cos sciagac i klapa wiec chciałem 1.10 sciagnac i skompilowac ale widze ze nic z tego
uszek zostaw to gówno i ściągnij sobie osła (pakiety edonkeyclc i ed2k-gtk-gui). też jest kijowy w sumie, ale przynajmniej w miarę stabilnie działa, a to jest przecież ta sama sieć p2p
btw czy ktoś zna jakiś porządny klient dla dc? dcgui-qt sux
wiecie, ja jak chce coś ściągnąć to korzystam z DCGUI-QT, ale ostatnio jak ten pakiet przestawili do unstable to jego odpowiednikiem jest Valknut.
Działa rewelacyjnie i można podglądać ściągany plik czy jakość dobra i nie jakiś chłam
no dziwne trochę. ściągnąłem sobie valknuta do sarge to działa przyzwoicie, ale dcgui-qt z sarge co chwila się wysypuje i nie zapamiętuje w ogóle ustawień, trzeba za każdym razem wpisywać wszystkie opcje od nowa. to męczące!