Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
jak pewnie wiekszosc zauwazyla niektorzy maja problemy z avatarami (ten maly opbrazek przy nazwie) i zamiast nichmaja bialy kwadrat z czerwonym krzyzykiem
ale ja i kilka innych osob ma avatary i to dzialajace
po chwili zastanowienia stwierdzilem ze jedyna cecha odruzniajaca dzialajac avatary od nie dzialajacych avatarow jest to ze te dzialajace sa na serwerze duga a wprowadzone metada "adres obrazka" a inne nie
tak wiec zwracam sie do kogokolwiek zeby mi na maila wepster1@interia.pl podeslal swojego avatara a ja sproboje go wmontowac
thx
jak pewnie wiekszosc zauwazyla niektorzy maja problemy z avatarami (ten maly opbrazek przy nazwie) i zamiast nichmaja bialy kwadrat z czerwonym krzyzykiem
po chwili zastanowienia stwierdzilem ze jedyna cecha odruzniajaca dzialajac avatary od nie dzialajacych avatarow jest to ze te dzialajace sa na serwerze duga a wprowadzone metada "adres obrazka" a inne nie
tak wiec zwracam sie do kogokolwiek zeby mi na maila wepster1@interia.pl podeslal swojego avatara a ja sproboje go wmontowac
thx
hmm, nie wiem, mze sie czepiam, ale tez nie widze twojego avatara :). a poza tym co sie stalo ze masz tlko 4 posty napisane???
Może Wepster nie chce avatera to i nie ma, avater to nei obowiązek
Może Wepster nie chce avatera to i nie ma, avater to nei obowiązek
zgadzam sie ze moze nie chce miec, ale:
jednoznacznie sugeruje, ze uwaza ze ma. ja sie nie czepiam tego jaki ma i czy w ogole ma, tylko pisze informacyjnie ze jego avatara tez nie widac. mimo tego ze sam uwaza ze ma dzialajacy.
Masz słuszność Rybek czarno na szarym pisze wyraźnie ;)