Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Reinstalowalem debiana (do nakombinowalem z pakietami itd i sie tak posypal ze wystartowal grub i wywalal blad juz na wstepie wiec reinstalowalem go) no i przez przypadek nacinalem mu zeby instalowal wszystkie srodowiska graficzne zamiast samego gnome (ktore chcialem) no i mam teraz pytanie czy jak odinstaluje kde apt-get remove --purge KDE* takim poleceniem to nie usunie mi czegos co moze okazac sie potrzebne?
chce usunac mi 241 paczek a te wywala mi apt ze chce usunac:
amor* ark* artsbuilder* atlantik* atlantikdesigner* dcoprss* eyesapplet* fifteenapplet* juk* kaboodle* kaddressbook* kaddressbook-plugins* kalarm* kalzium* kamera* kandy* kappfinder* karm* kasteroids* kate* kate-plugins* katomic* kaudiocreator* kbackgammon* kbattleship* kblackbox* kbounce* kbruch* kcalc* kcharselect* kcmlinuz* kcoloredit* kcontrol* kcron* kdat* kde* kde-amusements* kde-core* kdeaddons* kdeaddons-kfile-plugins* kdeadmin* kdeadmin-kfile-plugins* kdeartwork* kdeartwork-misc* kdeartwork-style* kdeartwork-theme-icon* kdeartwork-theme-window* kdebase* kdebase-bin* kdebase-data* kdebase-kio-plugins* kdeedu* kdeedu-data* kdegames* kdegames-card-data* kdegraphics* kdegraphics-kfile-plugins* kdelibs* kdelibs-bin* kdelibs-data* kdelibs4* kdelirc* kdemultimedia* kdemultimedia-kappfinder-data* kdemultimedia-kfile-plugins* kdemultimedia-kio-plugins* kdenetwork* kdenetwork-filesharing* kdepasswd* kdepim* kdepim-kfile-plugins* kdepim-kio-plugins* kdepim-wizards* kdeprint* kdesktop* kdessh* kdetoys* kdeutils* kdewallpapers* kdewebdev* kdf* kdict* kdvi* kedit* keduca* kenolaba* kfax* kfilereplace* kfind* kfloppy* kfouleggs* kgamma* kget* kghostview* kgoldrunner* kgpg* khangman* khelpcenter* khexedit* kicker* kicker-applets* kiconedit* kig* kimagemapeditor* kitchensync* kiten* kjots* kjumpingcube* klaptopdaemon* klatin* kleopatra* klettres* klickety* klines* klinkstatus* klipper* kmahjongg* kmail* kmailcvt* kmenuedit* kmessedwords* kmid* kmilo* kmines* kmix* kmoon* kmplot* kmrml* knewsticker* knode* knotes* kodo* kolf* kolourpaint* kommander* konq-plugins* konqueror* konqueror-nsplugins* konquest* konsole* konsolekalendar* kontact* kooka* kopete* korganizer* korn* kpackage* kpager* kpat* kpdf* kpercentage* kpersonalizer* kpf* kpilot* kpoker* kpovmodeler* kppp* krdc* krec* kregexpeditor* kreversi* krfb* kruler* ksame* kscd* kscreensaver* kscreensaver-xsavers* kshisen* ksig* ksim* ksirc* ksirtet* ksmiletris* ksmserver* ksnake* ksnapshot* ksokoban* kspaceduel* ksplash* kstars* ksvg* ksync* ksysguard* ksysv* kteatime* ktimer* ktip* ktnef* ktouch* ktron* ktuberling* kturtle* ktux* kuickshow* kuser* kverbos* kview* kviewshell* kvoctrain* kwalletmanager* kweather* kwifimanager* kwin* kwin4* kwordquiz* kworldclock* kxsldbg* libarts1-mpeglib* libarts1-xine* libcvsservice0* libkcal2a* libkcddb1* libkdeedu1* libkdegames1* libkdenetwork2* libkdepim1* libkgantt0* libkleopatra0a* libkonq4* libkpimexchange1* libkpimidentities1* libkscan1* libksieve0* librss1* lskat* mpeglib* noatun* noatun-plugins* quanta* secpolicy* vimpart*
ok dzieki bo po ostatnich doswiadczeniach wole dmuchac na zimne :D
ok dzieki bo po ostatnich doswiadczeniach wole dmuchac na zimne :D
Znam ten ból :) Ale dziś przechodziłem na Sida i o dziwo nie ma żadnych problemów. Muszę to chyba zgłosić jako bug :p