Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Zauważyłem, że od pewnego czasu na dugu rejestrują się userzy nie piszący żadnych postów i mający dziwaczne zagraniczne strony domowe. Wg mnie to jakiś bot nam harcuje na forum. Można by jakoś temu zaradzić, np. dodając do rejestracji kod przepisywany z obrazka. Co administracja o tym myśli?
administracja zauważyła już problem :) - bo i trudno nie zauważyć, skoro jednego dnia (dziś, 6 lipca) rejestruje się 16 userów, a tylko 3 z nich nie ma stron www, nie mieszka w stanach i nie ma podejrzanie brzmiących ksyw.
BiExi jak znajdzie chwilę to zapoda odpowiednią łatę i będzie grało.
zauważ, że każdy taki 'użyszkodnik' ma swoją stronę www
to reklamiarze
zauważ, że każdy taki 'użyszkodnik' ma swoją stronę www
to reklamiarze
Ale dziwi mnie, że się nie "wypowiadają" na forum, to dużo skuteczniejsza reklama.
Edit: AgayKhan, byłem przy tej dyskusji
były kiedyś takie jaja, ale bodzio zabronił pisać posty gościom (niezalogowanym userom) i się skończyło.
widocznie rejestrowanie się jest łatwiejsze niż zalogowanie
Jak widać patch czadmana ładnie działa. Z bazy użutkowników wywaliłem wszystkie booty. Znalazłem nawet kilku zamaskowanych. Teraz baza jest czysta, zobaczymy jak długo :)