Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
W chrocie 32bit pod amd64 zainstalowalem sobie flasha i jave rowniez w 32bitowej przeglądarce. Flash śmiga lecz gdy na stronie pojawi się objekt java przeglądarka znika.
Czy ktos miał tego typu problem?
Nie kopiuj pluginu javy do katalogu plugins firefox-a, tylko zrób dowiązanie do tegoż katalogu.
Jest zrobione dowiązanie i robi to za mnie instalacja sun-java5-plugin no ale jest problem
No to może problem jest zbyt nowa wersja javy. Gdzieś na stronce mozilli napisane jest, że obecne werjse przeglądarek są kompilowane przez gcc 3.xx, i java musi też być skompilowana za pomocą tego gcc. Spróbuj z werjsą 1.4.x.
Dziki poprobuje. Jak sie nei odezwe to znaczy ze działa :]
Ja mam w chroocie pakiety:
ii sun-java5-bin 1.5.0-06-1 Sun Java(TM) Runtime Environment (JRE) 5.0
ii sun-java5-jre 1.5.0-06-1 Sun Java(TM) Runtime Environment (JRE) 5.0
ii sun-java5-plugin 1.5.0-06-1 The Java(TM) Plug-in, Java SE 5.0
i dowiązanie libjavaplugin_oji.so do /home/grzegorz/firefox/plugins. Firefoksa mam najnowszego ze strony mozilii (1.5.0.4) , odpalanego w trybie emulacji i wsio działa.
Miałem tak samo Czadman jak Ty lecz mi wywalało zarówno w trybie emulacji jak i w chroocie.
Bab miał racje, zassałem sobie ubuntowski pakiet javy 1.4 i śmiga :]
Dziex:)