Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Temat był poruszany:
Czytanie list pakietów... Gotowe
W: GPG error: http://security.debian.org testing/updates Release: Nieznany błąd podczas uruchamiania gpgv
W: Należy uruchomić apt-get update aby naprawić te problemy.
Problem jest w tym, że zazwyczaj server podaje ID gpg, a teraz nic.
Jak to ugryźć ?
Ty też to masz? Może nie jest problem z naszej strony, ino jakaś rewolucja u nich? Ale mi upgrade działa. I czy tylko my dwaj to mamy, jeśli tak, to my mamy problem, jeśli nie, to nie ma problemu ( bo nie z naszej strony wina). Takie jest moje durnowate rozumowanie.
Też to miałem rano. A teraz mam już świerzynkę zainstalowaną z netinstalla... znowu ;) Swoją drogą ten debian to jakby nie pobieranie tylu danych z netu, to z 3 razy szybciej od tfutfuka się instaluje, a wcale mniej nie waży ;P
A z tym Enemy Territory nie mogłem sobie poradzić. Po brutalnym rm -R et gdzieś coś mu jednak zostało i nie mogłem żadnych modów doinstalować, bo ciągle widziało zapodane ET w starym katalogu (a miałem już ładnie w /home/misiozolek/gry/et zainstalowane). No i troszkę w sources namotałem dla apta i upgrade zrobiłem z załączonymi sourcami z unstabla. Działało, zle wolę mieć porządek ;) Zresztą żadna strata - tylko 200MB mp3 straciłem i tyle. Wszystko można zassać z netu spowrotem, hehe. Niedługo to expertem będę i będę brał kasę za instalowanie debków ludkom na kompach. Zwłaszcza jak mi się uda zaraz e17 zapodać to sądzę, że część znajomych jak to zobaczy, to się na debka przesiądą :D