Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Miałem zainstalowane Enemy Territory w katalogu ~/gry/Enemy Territory
Nie chciało działać za bardzo, to brutalnie rm -R ~/gry/Enemy Territory
Zainstalowałem ponownie - działa. Tylko jak chcę zapodać moda np. ETF z liki installera, to mi wywala, że mam zainsalowane właśnie w tym katalogu co poprzedni, a mma teraz w ~/.gry/et :/ Oczywiście mnóstwo "file not found" więc daję cancel. Co z tym zrobić? Pewnie w jakimś pliku systemowym siedzi link do tego starego, tylko jak to znaleźć i zmienić? Myślałem, że ponowna instalacja gry nadpisze poprzednie pliki systemowe tam gdzie trzeba i tyle, ale jednak nie :/
jak instalowales z instalki LOKI to nie powinienes robic rm -R, zainteresuj się katalogiem /root/.loki/. Usuń go, usuń gre. I wszystko zainstaluj na nowo po koleji - powinno zadziałać. Następnym razem używaj w katalogu gry pliku ./uninstall.
Szukałem, ale wygląda na to, że Enemy Territory (podstawowe) nie ma uninstall. No i nie jest loki-installer.
Tak samo jak zapodam oki_uninstall to nie ma tam, że mam coś zainstalowane. Więc jak instalator true combata rozpoznaje, że gdzieś niby mam et?