Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Fakt, to nie jest ten mod, który znam z przema.
w php by Przemo jest mod Graphically User Agent autorstwa zielusa z ikonami od Przemo.
http://www.przemo.org/phpBB2/index.php?page=list
Wiem, nawet szukałem tego moda do surowego phpbb2, ale to jest chyba tylko w przemie.
Wg mnie nie są ładne te ikony. Znaczy się obecne, a nie z phpbb by Przemo. Ale generalnie mnie to tyrpie. ;) Liczy się treść a nie obrazki. Tylko nie mówcie, że emotikony też wstawicie, bo się chyba wyrzygam z zachwytu, hehe. :D
Edit:
Kurna, i znowu ten "doświadczony". :/
Edit 2:
A ta trzecia ikona co oznacza, bo ja niekumaty?
Edit3:
↓↓↓↓↓
Dzięki :)
↓↓↓↓↓
Nie ma spiralki :( powinno byc z jakeij dystrybucji w naszym przypadku spiralka a nei pingwin ;p
Jeszcze co do wypowiedzi dandeba - teoretycznie w kodzie jest napisane że nicka można zmienić, ale nigdy tego z Biexi nie robiliśmy. Jak chcesz to możesz być królikiem :D
Mogę być królikiem. :) Proszę o zmianę na daniel, a gdyby było zajęte to danielt, albo daniel-t. Albo jakoś tak. ;) Jeśli oczywiście Ci się chce. Kurcze, tylko żebym się później mógł zalogować, hehe.
Dzięki. :)
to na wszelki wypadek daj mi jeszcze na PW nr GG i poczty
Teraz to mi sie podoba ;-] Widac kto porzadny, a kto uzywa windowsa. Ledwo co wlaczylem forum a tu juz pelno "okienek" przy postach. Zaraz zobaczymy bajeczki o siedzeniu w pracy albo inne bla bla bla. Jest dobrze jak dla mnie, szkoda tylko, ze Ci ktorzy uzywaja Debiania nie maja spiralki przy poscie, tak jak np. na forum opolskiego LUGu.
I tak wiekszosc na wlasnym kernelu (bo jak inaczej z neo) to choc na debianie to i tak by byli identyfikowani jako tux
właśnei o taka spiralke mnie chodziło :)
no fajne to :)
przydyały ny się statystki zliczające ile % osób korzysta z jedynego prawdziwego systemu :)
PS. szkoda że opera nie ma już zmiany identyfikacji fajnie wygląda ie na linuksie :)
Przeciez siedzac na debianie mozna doprowadzić do tego ze bedzie wykrywany jako windows i IE wiec nie wiem czemu tak wam na tym zalezy.
temat się rozmył :) - ciekawe jak by wyglądała IE którą mam zainstalowaną pod CrossOver ? kurcze muszę to sprawdzić
Mogę być królikiem. :) Proszę o zmianę na daniel, a gdyby było zajęte to danielt, albo daniel-t. Albo jakoś tak. ;) Jeśli oczywiście Ci się chce. Kurcze, tylko żebym się później mógł zalogować, hehe.
Dzięki. :)
Zostałeś zakróliczony :)
I tak wiekszosc na wlasnym kernelu (bo jak inaczej z neo) to choc na debianie to i tak by byli identyfikowani jako tux
Nie - na OLUGu z wlasnym kernelem jestem identyfikowany jako Debian.
cespenar jak robiles ten kernel :tradycyjnie czy debianowo?
Bo jak zrobilem na Slackware tradycyjnie (rzecz jasna) to na forach bylem ogolnie jako Linux , bez sprecyzowania distra.
z tego co się orientuje tochyba tylko debian i suse mają osobne wskażniki :)
bo to nie zalezy od tego jakie ludzie mają jajka, tylko od tego co mówią ich przeglądarki.
To ja zwiążku z rangami proponuję, żeby je obniżać tym, co tu posty z tego, tfutfuka piszą :p .
A wracając do rozmytego tematu. Może wprowadzić własny tutuł ( ten najwyższy ) i aby go mieć, to taki delikwent będzie musiał np. 2 arty do FAQ i 2 artykuły?
To ja zwiążku z rangami proponuję, żeby je obniżać tym, co tu posty z tego, tfutfuka piszą :p .
A wracając do rozmytego tematu. Może wprowadzić własny tutuł ( ten najwyższy ) i aby go mieć, to taki delikwent będzie musiał np. 2 arty do FAQ i 2 artykuły?
Ten najwyższy to pewnie będzie "latający pingwin" dostępny po 5000 postów. Właśnie z Elą nad tym myślimy :)
Ps. na temat identyfikacji przeglądarek załóżcie nowego topica
cespenar jak robiles ten kernel :tradycyjnie czy debianowo?
Zawsze debianowo - porzadek w systemie musi byc.
W kwestii identyfikacji przeglądarek, polecam rozszerzenie do firefoksa "useragentswitcher". :)
No, czadman pierwszy co z konquerora napisał :)
Ten najwyższy to pewnie będzie "latający pingwin" dostępny po 5000 postów.
mozna tez: tanczacy z pingwinami
[edit]
tancujacych z ludzmi tez nie widzialem ;)