Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Zmieniłem trochę punktację na rangach - jeśli ktoś miał więcej a ma mniejszą rangę to MOJA wina :)
To fajnie Bodzio. Moim zdaniem zwiekszenie progow jest swietnym i godnym pochwaly pomyslem. Mi sie podoba nowy system.
pewnie sie jeszcze dorobi tych rang :]
No fakt, tak ze dwie spiralki by się przydało :)
Prawda jest taka, ze te spiralki nie odzwierciedlaja ani troche faktycznej wiedzy ich posiadacza. Powiem szczerze, ze nie mam pomyslu na dobry system pozwalajacy na pierwszy rzut oka okreslic, kto sie zna a kto tylko pisze glupoty. U niektorych uzytkownikow posty leca jak szalone, a przyrostu wiedzy i doswiadczenia nie widac.
biexi wspaniały pomysł można też zrobić inaczej że na jeden raz zbiera się tylko połówkę spiralki, tak rang zrobi się dwa razy więcej
prpponuje usunąć całkowicie rangi i będzie spokuj z rangami :] każdy będzie równy a co do innych zmian to poruszana jush kwestia wyświetlania z jakiego systemu i przeglądarki została napisan awiadomość
ps. fajnei sie wyróżniać ze spiraklą wśród okienek na innych forach gdzie taki cyk występuje ;p
ps. fajnei sie wyróżniać ze spiraklą wśród okienek na innych forach gdzie taki cyk występuje ;p
tutaj pewnie będzie odwrotnie ;)
rangi niech zostaną, ale będą rozdawane przez adminów/moderatorów, a nie za ilość postów... ja wkrótce bossem zostanę, hyhy :twisted:
Radze zostawic te decyzje BiExi i Bodziowi - jak beda chcieli to pozmieniaja, a jak nie - to zostawia tak jak jest. Nie ma to wlasciwie wiekszego znaczenia, bo i tak niewiele to mowi.
rangi niech zostaną, ale będą rozdawane przez adminów/moderatorów, a nie za ilość postów
Masz szczescie, ze nie jestem zadnym moderatorem/adminem, bo u mnie mialbys range negatywna ;-]
...
To jest tak samo niebezpieczne jak flaga windows w podpisie :]
Co do samego faktu rang to od dawna wiadomo ze nie pokazuja one faktycznej wedzy :] mysle ze one maja raczej pelnic funkcje mobilizujacom uzytkownika do zwiekszania swojej wedzy i pomocy innym.
Rumi - to cos co wyswietla system operacyjny (ostatnio widzialam to na jakims forum) powiem Ci ze mi sie podoba :]
czy ja wiem czy jest sens informacji o systemach operacyjnych, wszyscy tu korzystają z jednego prawdziwego :)
wszyscy tu korzystają z jednego prawdziwego :)
Mi sie ten pomysl takze podoba. Okaze sie kto korzysta z poprawnego systemu, a kto jest zalosny, siedzi na windzie i udaje wielkiego "hackera"...
... lub właśnie jest w pracy.
Wg mnie to o niczym nie świadczy.
Na niektórych forach widziałem taki bajer jak "pomógł" - autor wątku mógł rzucic punktem człowiekowi, który udzielił mu najlepszej wskazówki.
wszyscy tu korzystają z jednego prawdziwego :)
Mi sie ten pomysl takze podoba. Okaze sie kto korzysta z poprawnego systemu, a kto jest zalosny, siedzi na windzie i udaje wielkiego "hackera"...
to był żart :)
to był żart :)
Wiem. Mojej odpowiedzi takze nie powinno sie traktowac zbyt powaznie, ale i tak pomysl mi sie podoba. Mozna takze wyswietlic uzyta przegladarke internetowa - wtedy bedzie widac kto jest poprawny ideologicznie, a kto uzywa opery ;-]
... lub właśnie jest w pracy.
Wg mnie to o niczym nie świadczy.
WINNY !! ;P hah aspodobała mi sie ta wypowiedz juz sie chłopaki usprawiedliwiają co by se działo jak by faktycznei było takie coś a ktoś z windy albo jakiejś mandrivy pisał ;p
rumi jestes powolany do znalezienia tego mode z systemai operacyjnymi w tej przepstnej stronie
http://www.phpbb2.pl/download.php
Rumim na szczescie nie jestem ;-), ale prosze bardzo BiExi: oto rozszerzenie ktorego szukasz.
Heh, fajna dyskusja się wywiązała. Oczywiście wszyscy wiecie, że ten bajer z przeglądarką działa tylko w obrębie danej sesji. Po ponownym zalogowaniu, na innej przeglądarce, wszystkie jego poprzednie posty też zmienią orientację sex.... tfu :D
a to szkoda ale mimo to fajne :)
To wyświetlanie systemu i przeglądarki to można np. tutaj zobaczyć:
forum.karen.com.pl