Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
witam
zainstalowałem program wine, próbuje odpalić program speedsim, wyskakują błędy :
err:module:import_dll Library MSVCP60.dll (which is needed by
L"Z:\root\y\SpeedKernel.dll") not found
err:module:import_dll Library SpeedKernel.dll (which is needed by
L"Z:\root\y\SpeedSim.exe") not found
err:module:import_dll Library MSVCP60.dll (which is needed by
L"Z:\root\y\SpeedSim.exe") not found
err:module:LdrInitializeThunk Main exe initialization for
L"Z:\root\y\SpeedSim.exe" failed, status c0000135
mam debiana
co jest nie tak ??
pozdrawiam Daniel
err:module:import_dll Library MSVCP60.dll (which is needed by L"Z:\root\y\SpeedKernel.dll") not found err:module:import_dll Library SpeedKernel.dll (which is needed by L"Z:\root\y\SpeedSim.exe") not found err:module:import_dll Library MSVCP60.dll (which is needed by L"Z:\root\y\SpeedSim.exe") not found err:module:LdrInitializeThunk Main exe initialization for L"Z:\root\y\SpeedSim.exe" failed, status c0000135
Nie wiem na ile łopatologicznie to można wytłumaczyć ... Ale spróbuję:
Najpierw program "speedsim" wywołuje jakąś funkcję z biblioteki MSVCP60.dll, której nie ma (wniosek: skopiuj bibliotekę MSVCP60.dll z winzgrozy do odpowiedniego katalogu bibliotek wine )
Następnie program SpeedSim.exe wywołuje jakąś funkcję z biblioteki SpeedKernel.dll, której nie ma (wniosek: skopiuj bibliotekę SpeedKernel.dll z ??? do odpowiedniego katalogu bibliotek wine)
Następnie znowu program "SpeedSim.exe" wywołuje jakąś funkcję z biblioteki MSVCP60.dll, której nie ma (wniosek: skopiuj bibliotekę MSVCP60.dll z winzgrozy do odpowiedniego katalogu bibliotek wine )
I w końcu wine informuje Cię o swojej "niemocy" spowodowanej w/w.
kiedyś jak grałem na ogame to i tak zawsze wolałem przeglądarkowego dragosima:
http://drago-sim.com/index.php?lang=polish