Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
zastanawiam się nad kupnem tej drukary
podobno pod linuksem biega, ale chcę się was zapytać: czy macie taki badziew (albo czy widzieliście) jak to chodzi pod linuchem? fajne, czy masa problemów -> dać sobie luz?
Rychu poco ci pod linuxa jak ty przeciesz Win używasz ;)
Co do drukarek HP to wiekszosc da sie ruszyc pod linuxem poza chyba tylko HP 1000 nad ktora z qmplem zjedlismy zemby :] i sie nie udalo....
a tak np u Bodzia w sanepidzie praktycznie wszystke sprzet drukujacy dziala pod linux'em
Rychu poco ci pod linuxa jak ty przeciesz Win używasz ;)
niestety, zdaża się. ale drukuję właściwie tylko pod linem, zatem brak obsługi druku ze strony shita jakoś bym przeżył :>
w tych psc skaner jest z tego co zauważyłem raczej cienki, ale pies drapał (za dobry skaner trzeba wywalić ze 4 stówy, czyli ciut mniej niż kosztują te tzw. kombajny - no ale skanera za dobrego akurat nie potrzebuję, może być byle jaki).
no i nie mam doświadczenia z drukarkami usb, mój 8-letni canon biega na lp...
Konfiguracja drukarki na usb jest tak debilnie prosta pod cupsem że strach. Doinstaluj jeszcze pakiety foomatic, będziesz miał więcej sterowników do wyboru.