Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!

Ogłoszenie

Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.

#1  2006-05-05 09:32:40

lukaszg - Nowy użytkownik

lukaszg
Nowy użytkownik

Zawartość strony www - plugin [RESOLVED]

Mam taki problem. Firefox, opera oraz konqueror nie potrafią wyświetlić zawartości strony www. Chodzi mniej więcej o taką funkcjonalność jaka jest w gmailu przy pisaniu maila gdy chcemy mieć "rich formating". Na jednej z firmowych stronek (niestety dostępna tylko z wewnątrz więc nie mogę pokazać) jest system CMS do zarządzania zawartością stron . Można edytowac graficznie jak i tekstowo. Przez to że żadna z przeglądarek nie potrafi wyświetlać tych przycisków strona nie ładuje się poprawnie i nie można nic zrobić. Dziwne jest to że ff nie pokazuje braku żadnych pluginów - po prostu nie działa. Mam nadzieję że komuś uda się zrozumieć o co mi chodzi bo nie potrafię tego lepiej wyjaśnić.

edit:
nie wiem z czego korzysta ta strona. myślałem że może moja java (blackdown) nie obsługuje poprawnie strony ale po usunięciu pluginu dalej to samo -> wniosek: strona nie wymaga javy - problem jest gdzie indziej.
dodam jeszcze że do tej pory nie miałem takich problemów (zarowno w gentoo jak i suse).

teraz używam debiana testing

edit2:
zaczęło działać po upgradzie 1.5.0.2 -> 1.5.0.3

Stopka forum