Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
zlotu nei będzie jest to fizycznei nei możliwe no chyba ze prz świątecznym stole ;p
zlotu nei będzie jest to fizycznei nei możliwe no chyba ze prz świątecznym stole ;p
ja mam duży pokój lae stół tylko na 8 osób.. to się nazywa marnotrastwo pomieszczenia :D
zlot jedynie ekipy Gorlickiej byłby bardziej realny... (choć niektóre osoby znam, bądź widziałem lub iwme jak wyglądają... a to dużo)
... a to dużo)
duzo to taki bydło może zjeść i ... wynieść hehe
tak poważnie to tyle byo nei udanych podejść do tego zlotu ze stwierdzam że nei dojdzie nigdy do skutku, no hcyba że gdzieś Wodza na mieście spotkam i wysępie na wspólne wino ;p (to żart nie pijam wina [taniego])
Postanowiłem odświeżyć wątek. Mam nadzieję, że nikt nie będzie miał mi tego za złe. :)
Czy można byłoby liczyć na jakiś zjazd dug'a w tym roku, np. w lipcu bądź w sierpniu. Proponuję góry. :)
Ze swojej strony mogę zaproponować zabranie Anonimka do samochodu (sąsiad ;)) jeśli chciałby jechać oczywiście + 2 osoby okolic, np. z Krakowa.
Nikt nie będzie miał Ci za złe - przynajmniej nie będzie romywany inny wątek :D
Co do zlotu - jestem bardzo za, z tym że nie wiem jak mi się sytuacja rozwinie z powodu poważnej choroby w rodzinie.
ja bym proponowal termin koniec sierpnia... mozna by zrowic jakis wywiad w hotelach czy gdzies zaklepac wiecej mjesc mzoe zniszke dadza :)
No ja tez bylbym za:)
Mysle ze mozna by wynajac np. pole namiotwe nad jeziorem, zapalic grilla czy cos. Znam fajne miejsce w gorach na zalewem Czorsztyn, spokuj mozna rowerki wynajac i w ogole spoko.
Szkoda, że wczesniej nie przyszedł pomysł zlotu teraz długi weekend jest mozna było cos wymysleć... No cóz ale też jestem za. Jak bedzie wiadomo co i jak to bede sie pisał na to :)
No ja tez bylbym za:)
Mysle ze mozna by wynajac np. pole namiotwe nad jeziorem, zapalic grilla czy cos. Znam fajne miejsce w gorach na zalewem Czorsztyn, spokuj mozna rowerki wynajac i w ogole spoko.
hehe po co czorsztyn zapraszamy do golirc i stąd już niedaleko do klimkówki :D też zalew (niewielki ale zalew) pole namiotowe i woogóle
No i znowu się zacznie. Każdy będzie ciągnął do siebie bo bliżej i taniej. I tak po raz kolejny zamiast zlotu będzie kilkadziesiąt postów na jego temat.
Trzeba odważnie - Prezu napisał że jest tam i tam, ja przyjechałem, wypilimy piwo i było fajowo.
Panowie - konkrety, a nie lanie wody. Ja, jeżeli sytuacja rodzinna - co wcześniej wspominałem - mi pozwoli to jadąc od Gorlic mogę wziąć po drodze do 4 osób do Poldka. Gdzie ustalicie, ja się dostosuję.
Ja Wam moge doradzić jak ominąć kłopoty związane z organizacją. Przykładowo mozecie się podłączyć pod rajd wśrod kilkuset osobowej(o ile nie kilku tysięcznej) drużyny z uczelni krakowskich na rajdzie PK w termini od 4-7 maja ktory bedzie w miejscowosci Mochnaczka Wyżna ale to chyba za wczesnie, jakby nie było nocleg za free pod namiotami.
http://www.44rajd.pk.edu.pl/
Oczywiście chodzeni po górach śmiało mozecie wlozyc miedzy bajki(no chyba ze ktoś chce) 4 dni imprezowania pod golym niebem.
Szukajcie podobnych imprez.
Ja proponuję Pojezierze Kaszubskie albo Bory Tucholskie, 12,13,14,15 Sierpnia. Las, jezioro itp. :)
Bodzio, z Prezem spotkaliście się w Zawoi?
Ja, jak napisałem wcześniej, proponuję górki, w Zawoi nie byłem (wstyd się przyznać), a chętnie bym zaglądnął. Słyszałem, że ładnie, ale wolałbym się przekonać osobiście.;) I taka jest moja propozycja. :)
No i znowu się zacznie. Każdy będzie ciągnął do siebie bo bliżej i taniej. I tak po raz kolejny zamiast zlotu będzie kilkadziesiąt postów na jego temat.
Trzeba odważnie - Prezu napisał że jest tam i tam, ja przyjechałem, wypilimy piwo i było fajowo.
Panowie - konkrety, a nie lanie wody. Ja, jeżeli sytuacja rodzinna - co wcześniej wspominałem - mi pozwoli to jadąc od Gorlic mogę wziąć po drodze do 4 osób do Poldka. Gdzie ustalicie, ja się dostosuję.
z tego co widze to sa same propozycje gory albo morze ja mieszkam w okolicach wawy to mi jeden ... czy bede mial 300km na polnoc czy na poludnie ;p
moze zrobic ankiete, tylko zeby nie wychdozic z zalzoenia ze najblizej kolo swojej chaty bo bedzie tak jak bodzio pisze...
noo mamy wakacje można by było coś zrobić !!! ludzie pasowało by sie spotkac
To ja też coś zaproponuję :)
Tatrzańska Łomnica na Słowacji najlepiej w sierpniu.
Góry, jaskinie tanie, dobre piwo i jedzonko, czego więcej chcieć :)
a może Hala Górowa ? (dojazd - do Żywca, póxniej do Korbielowa, 2h pieszo na Halę Górową)
ognisko, trunki kupione w Korbielowie ... ?
Panie i Panowie - ja jestem za każdą propozycją. Na Kaszubach będę prawdopodobnie w sierpniu (Kartuzy, Somonino).