Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: 1
Składałem online wniosek o dofinansowanie z pfron-u na stronie ; sow.pfron.org.pl .
Gdy przeszłem przez cały kreator wniosku siedząc na linuksie i używając Firefoxa - po kliklnięciui na ''prześlij do instytucji '' -
- wywaliło mi że każda podstrona tego kreatora wymaga poprawy , choć wszystkie rubryki wypełniałem prawidłowo .
Gdy przez ten sam kreator przeszłem na windows 11 używając Edge - cała operacja skladania wniosku online zakończyła się pomyślnie .
Jaka może być przyczyna takiego problemu z Firefoxem na linuksie ?
Spróbuj na Chrome w trybie prywatnym albo Chromium też w trybie prywatnym.
Programiści teraz używają tylu gotowych libów js, że nigdy nie wiadomo, na której przeglądarce ich strony będą działały.
Kiedyś na Firefoxie otworzyłem PU ZUS, i po zalogowaniu strona się sypnęła z takim eleganckim logiem błędu,
o mało nie umarłem ze śmiechu.
Szybkie programowanie z użyciem gotowych frameworków i libów daje przeważnie dosyć przypadkowe rezultaty.
Dlatego to niekoniecznie Firefox winien, raczej strona zawiera błędy, z którymi jedna przeglądarka sobie radzi lepiej, inna gorzej, a wynik zawsze jest dosyć przypadkowy.
Ostatnio edytowany przez Jacekalex (2023-05-26 19:32:14)
Stawiam na kodowanie znaków.
Kiedyś miałem problem w jednym banku z tym.
Zmiana na kodowanie windowsa pomogła.
Strony: 1