Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Jak ktoś bedzie podskakiwał na forum to ja się do niego szybko udam na krzepiąca rozmowe na mojej suce - max czas dojazdu 20 minut ;p
max czas dojazdu 20 minut ;p
na tym zielonym wyciągniesz taką prędkość? ;)
ale tam nawet przerzutek nie ma ;)
Voti ty pantoflarzu Żona pozwoliła ci to kupić ;)
ale tam nawet przerzutek nie ma ;)
Bzdury pleciesz.Są tylko że w przednim kole :] To sie pelikan chyba zwało :]]]]]
A na powaznie: Voti to jest ciut mniejsze od typowego ścigacza czy tylko tak na zdjeciu wyszło?
Ile za takie cudo dałeś?
Ten moto nie jest mniejszy od ścigacza, a nawet jest większy, pozycja bardziej wyprostowana i wygodniejsza.
Koszt to pare k.
Ja zaczynałem jeździć mając 16 lat, pierwszy był Avo Simson potem Junak itd. obecnie mam 32 lata rok temu sprzedałem ostatni mój motocykl. Fajna zabawa tylko nie mam już paru kolegów. Dlatego uważaj!!! mam zamiar znowu cośkupić oczywiście ja gustuje troche w innych motocyklach ale to nei ważne ...
Ja takze duzo jezdzilem
komary wsk`i jawy cezet junak ;-) i czolówka z pf 126 :|
po 5 latach kupilem simsona ;p i mysle ze to max naczym bede smigal
zamiast zmien dalem cytuj /do kasacji
A tu po odnowie :)
Zbooj czasem jeżdże :) a tak to przeganiam pieszych na przjściach ;p
Zlyzwierz no to kup sv650 ale to jest narwane moto w porównanie z banditem, daje na koło od początku trzeba bardzo uważać!
To jednak administartorzy sieci tak źle nie zarabiają jak mowicie hehehhe :]
zlyzwierz wiec jak kupujesz to moto wreszcie ??
no to jest nowa puszka na moto :)
ok 120dB ?? ;)
troche ją wypalcowałes :P
http://voti.dug.net.pl/suczka/dd3.mov
a jak brzmi mmmmmmmmmniam