Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Kilka razy przewinął mi się na tym forum program do odtwarzania filmów z YouTube (albo nawet kilka programów, nie pamiętam dokładnie), ale niestety nie zapamiętałem jak się nazywał...
Zna ktoś z was coś takiego?
Fajnie jakby miał możliwość pobrania filmu na dysk, wtedy bym sobie zapuścił taki program od północy do 9 rano (wtedy mam nielimitowany internet) żeby potem sobie obejrzeć w jakiejś normalnej jakości, a nie 360p i to ze strachem że zaraz limit się skończy...
Ostatnio edytowany przez Hepita (2016-01-17 19:36:36)
SMPlayer + SMTube na przykład. Wyświetla filmy z YT, o ile dobrze kojarzę, potrafi też pobrać na dysk PC.
A jak chcesz pobierać filmy pod osłoną nocy, to może wygodniejszy byłby JDownloader? Wklejasz takiemu 20 linków do YT (wspiera też multum innych podobnych stronek) i pobiera jeden po drugim przez całą noc. Potem z rana sobie oglądasz co chcesz.
Jak używasz VLC wraz z firefoxem - to do niego jest wtyczka "VLC Youtube Shortcut".
Klikasz PPM obok filmiku i wybierzesz sobie play vlc.
Dzięki, mpsyt działa jak należy.