Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Cześć!
1. Miejsca tak z 500MB wystarczy w zupełności. Musi być opcja rozszerzenia.
2. Transfery miesięczne - nieduże... 1GB? Nie planuję tam nowej wp stawiać czy coś...
3. Baza MySQL albo PostgreeSQL, najlepiej jakby dało się 2-3 bazy założyć.
4. Jakiś sensowny panel do zarządzania usługami jak i bazami danych.
5. Dostęp przez FTP.
6. PHP5 i inne "dodatki".
7. Możliwość tworzenia aliasów email wskazana (nie konieczna)
8.
Przeznaczenie - jakiś CMS, może blog (wordpress?). Sam sobie to wolę postawić i skonfigurować po mojemu niż korszystać z gotowców (gdzie często są problemy np z pluginami dodatkowymi - przynajmniej XX lat temu bywały ;P )
Na jakimś super stabilnym z uptime 99,99% mi nie zależy. Ma być jak najtaniej, bez reklam i spamu. Ot - kawałek miejsca na WWW do zabaw i ekperymentów.
Możecie coś podpowiedzieć (tudzież udzielić kawałek swojego domowego serwerka dla misiaka?) :)
Ostatnio edytowany przez misioooo (2015-01-13 11:46:01)
Za kilka groszy, Home, OVH? 50 innych też da radę, noże być też VPS, taki można dostać już za 20 zł/mies.
Ja mogę polecić http://linuxpl.com/ w razie czego support znajdziesz tu na forum.
W przypadku Wordpressa możesz mieć hosting w dowolnym kraju, co może mieć pewne znacznie w przypadku pomysłów ZSRE dotyczących banerów ciasteczkowego potwora.
Pozdro
;-)
Ok. Dzięki. Skoro support jest tutaj, to raczej na to się skuszę niż jakieś ohy czy hołmy :)