Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Witam
Mój problem polega na tym że podczas rozmowy na skype - a w zasadzie wideo rozmowy wyciszyłem dźwięk ponieważ rozmawiałem z dziewczyną przez telefon i potrzebowałem ja tylko widzieć. Później jak zawsze zamknałem pokrywe laptopa i poszedłem spać. Dzisiaj chiałem sobie posłuchać muzyki i odhaczyłem "wyciszenie" dzwięku i niestety nie ma głosu :-( Filmy, muzyka wszystko działa ale nic nie słychac niestety nie moge uruchomic windowsa ze by sprawdzić czy to wina sprzetu czy może gdzieś ten dźwiek jest wyciszony... Prosiłbym o jakąs porade jak można sprawdzić czy ten dziek jest wyciszyny czy cos nawalilo.
Ponizej daje linka z informacja o sprzecie itp
Z góry dziękuje za podpowiedzi
Pozdrawiam
http://www.alsa-project.org/db/?f=3e2d55cf3348d80db … 156735dbebcb5
Nie jestem na 100% pewien ale
Simple mixer control 'Speaker',0 Capabilities: pvolume pswitch penum Playback channels: Front Left - Front Right Limits: Playback 0 - 31 Mono: Front Left: Playback 31 [100%] [0.00dB] [off] Front Right: Playback 31 [100%] [0.00dB] [off]
Może to wystarczy włączyć.
Witam
Dziekuję za odpowiedz :-) Juz wszystko działa :-) Zalogowałem sie do srodowiska Gnome - bo obecnie korzystam z nakładek Mate - i tam w programie sterującym dzwiekiem (obok zegarka) był wyciszony ;-) już wszystko działa :-) Pozdrawiam