Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: 1
W donglu HDMI - MEASY A2W jest antenka WIFI działająca w trybie CLIENT+AP .
Urządzenie zawiera układ elektroniczny ACTIONS-MICRO 8251 ,
Korzysta się z niego poprzez program EZCAST .
W programie tym weszłem w ustawienia WIFI i chciałem zmienić hasło do wifi .
Nowe urządzenie miało hasło 34575739 , gdy kliknąłem tam na opcję hasło , to wyskoczyło mi "********"
Wpisałem swoje hasło zamiast tych gwiazdek i teraz jest klops ; nastąpiła zwiecha całego tego układu
po wełączeniu tv z podłączonym donglem "miracast" wyświetla się jego SSID i password ********
Cokolwiek bym nie wpisał w tym momencie to jest źle .
Jak odgadnąć jakie teraz jest hasło ukryte pod 8 gwiazdkami ?
Bardzo prosdzę o pomoc .
wyciągnąć z gwiazdek to nie tak że "ooo" tylko trzeba się pewnie do pamięci tego dobrać - odpuść sobie chyba i raczej zobacz czy oprócz hasła zgadzają się takie jak standard szyfrowania (WPA / WPA2 / WEB) i takie tam TKIP / AES ?
bo tutaj bym upatrywał problemu
Ale poradziłem sobie z problemem ; po uruchomieniu programu EZCAST na windows 7 udało się połączyć z donglem HDMI i okazało się , że te tajmnicze 8 gwiazdek , to naprawdę oznacza 8 x symbol * .
Tylko tyle trzeba wstukać na klawiaturze jako hasło ; ******** Very Happy Very Happy
Strony: 1