Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!

Ogłoszenie

Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.

#1  2005-12-28 12:04:42

whale - Członek DUG

whale
Członek DUG

trzy problemy

Witam
jak przyspieszyć otwieranie sie programów, okienek. zona (i tak jestem z niej dumny że odważyla sie używać linuxa) troche sie denerwuje ze dlugo sie otwierają a jak zapodam azureusa to java dodatkowo spowalnia.  mam p4 1,7 i 512 ram wiec chuba mogloby sie ladowac troszke szybciej. 

mam problem z k3b częściowy. swietnie wypala cd, cd z iso, dvd ale jak dam  na kopiuj dvd to zaczyna sobie wypalać i sobie pali pali aż calą płytke wypali i się powiesi nadomiar tego okazuje się że nie czyta z oryginału (tudzież oryginalnej kopii :-D) po prostu sobie pali od tak sobie.

po tym twardym restarcie w momencie uruchamiania kde wyskakuje mi napis że uwieżytelnia użytkownika i trzeba nacisnąć ok żeby ładował dalej czego poprzednio nie było. ustawiłem automatyczne logowanie i tylko czekałem aż do końca sie uruchomi. a teraz to cholerstwo mi wyskakuje i irytuje mnie.
pozdrawiam

Stopka forum