Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Ahoj,
kiedy uruchamiam Gvim-a uruchamia się "normalnie", ale na konsolę dostaję niezliczoną liczbę poniższego komunikatu:
(gvim:6122): Gtk-WARNING **: Nie można odnaleźć modułu obsługującego motyw w module_path: "clearlooks",
Mam zainstalowany Debian Jessie amd64 - Xfce
Wcześniej miałem na Xubuntu podobny problem, ale wystarczyło doinstalować odpowiednią paczkę gvim-a, ale piszę to w trybie mocno przypuszczającym, ponieważ było to kawałek czasu temu.
Dziękuję za pomoc.
nie znam sie na tym a masz wogóle zainstalowane clearlooks, bo ja nie a mam tez xfce, jest chyba w gtk2-engines
Dzięki garrick! Rozwiązało problem.
Wczoraj w poszukiwaniu rozwiązania, zainstalowałem nawet vim-gnom, co powodowało jeszcze następnie:
(gvim:5637): GLib-GObject-WARNING **: Attempt to add property GnomeProgram::sm-connect after class was initialised (gvim:5637): GLib-GObject-WARNING **: Attempt to add property GnomeProgram::show-crash-dialog after class was initialised (gvim:5637): GLib-GObject-WARNING **: Attempt to add property GnomeProgram::display after class was initialised (gvim:5637): GLib-GObject-WARNING **: Attempt to add property GnomeProgram::default-icon after class was initialised
Ale w tym przypadku wystarczyło odinstalować ww. pakiet (vim-gnome).