Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Witam!
Poszukuje notebooka do ~1200 zł. Najlepiej żeby kosztował tak 1100 zł. Który z tych http://www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki,d3,od1000.bhtml polecacie?
na moje za taką cenę nie opłaca się nic co tam jest(strasznie słabe sprzęty), lepiej poszukać używek normalnych lapów poleasingowych
dla porównania zobacz przykładowo co tu masz za tą cenę
http://www.comtrade.pl/pol_m_Laptopy-poleasingowe-101.html
Ostatnio edytowany przez menel (2014-02-16 21:37:54)
TDK8GB napisał(-a):
Witam!
Poszukuje notebooka do ~1200 zł. Najlepiej żeby kosztował tak 1100 zł. Który z tych http://www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki,d3,od1000.bhtml polecacie?
moj 4-letni notebook niewiele ustepuje tym laptopom fakt ze sie grzeje niemilosiernie xD
w euro maja dosc spora marze poszukaj dalej
\/ luknij tutaj laptop ;D
Ostatnio edytowany przez garrick (2014-02-16 22:12:12)
@up
No fakt. Mój 5 letni laptop też ma podobne parametry, może pochodzi następne 5 lat :)
Ale ten za ~1200 to i tak nie dla mnie laptop będzie. A za 1500-1600 znajdzie się już coś lepszego? A co do tych po cośtam laptopów to niektórym nie przegada, że bardzie się je opłaca kupić.
Ostatnio edytowany przez TDK8GB (2014-02-16 22:04:38)
Za 1500 dorwałem rocznego thinkpada t420 z i5 , nic się nie grzeje i bateria trzyma do 5h.
A co do tych po cośtam laptopów to niektórym nie przegada, że bardzie się je opłaca kupić.
prawda jest taka, że za te pieniądze nie dostaniesz nic dobrego co jest nowe, jak wiadomo w Polszy są jedne z najwyższych cen elektroniki niestety;(
A co do wydajności to nie każdy gra w gry na najwyższych parametrach. :-)
lapy nie służą do gier, dla mnie w ogóle kompy nie są do gier, jakbym kupował coś do gier to tylko plejka..
Ostatnio edytowany przez menel (2014-02-16 22:26:34)
A na tych laptopach to będą się zacinały filmy full hd?
U mnie na Lenovo n200 vlc nie wyrabia z taki filmami a na mpv film dobrze idzie. :-)
489
Ostatnio edytowany przez uzytkownikubunt (2016-12-01 00:45:53)
A jak ma się Intel Core 2 Duo t7100 do takiego Pentiuma? Podobny "poziom" wydajności? A i wedlug specyfikacji ten Intel Core 2 duo ma obsługe wirtualizacji.
Może lepiej kupić laptop z apu amd?
Ostatnio edytowany przez TDK8GB (2014-02-17 15:39:35)
Za 1500zł (pytanie czy wyskrobiesz) masz Asus Transformers T100; 4 rdzeniowy ATOM, 2GB Ramu, zintegrowana karta; cuda bajery
Fervi
493
Ostatnio edytowany przez uzytkownikubunt (2016-12-01 00:45:58)
Warto pamiętać, że w Pentiumach nie ma sprzętowego wsparcia wirtualizacji, więc VirtualBox będzie dosyć mocno obciążał komputer, nawet gdy uruchomi się w nim Debiana Stable z przeglądarką.
Dziwne w moim starym Lenovo N200 , Windows XP na Virtualbox ma 7 % zużycia procesora a excution cap jest na 100 %.