Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Mam 2 pyatnia pierwsze to co może być przyczyną powolnego odpalania się mc. Jak wpisze mc to program odpali mi się dopiero po minucie może jeszcze dłużej.
Drugie pytanie do tych którzy stosują sambe w firmach. Mama sambe w domenie z profilami mobilnymi. Wsio pięknie śmiga tylko na jednym programi czasami pojawiają mi isę zwisy bazy. Twórcy pego programu twierdzą że to wina serwera i że tylko u mnie takie coś się robi. Mi się nie chce wierzyć gdyż inni na innych aplikacjach pracują bez problemu (mam około 12 sekcji które pracują na współdzielonych plikach). Może ktoś mi podać kawałek pliku smb.conf chodzi mi o sekcje która pracuje na z programem i wykożystuje blokady oportunistyczne gdyż u mnie na tym zasobie pracuje jednocześnie kilku userów.
Chociaż ja sądzę że to jest wina ich aplikacji lub silnika BDE no ale wole się upewnić.