Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
probowalem zaisntalowac neo (sagem) przy uzyciu instrukcji z waszej strony, pobralem nowe jadro 2.4.32 skonfigurowalem tak jak podaliscie, a teraz po zamontowaniu napedu cd obcina zamienia mi nazwy plikow do 8 literowych... tak ma to byc? troche mnie to denerwuje, poniewaz np. sterownik eagle-usb.1.9.6.tar.bz2 ma nazwe eagle_us.bz2 a jak mam kilka styerowinkow o podobnej nazwie, to zamienil je na eagle_u*.bz3 (* = 1,2,3...)
mozecie mi wyjasnic, o co chodzi?
sorki, jesli pytanie wyda sie wam zbyt banalne, ale dopiero zaczynam zabawe z linuxem
A możesz mi powiedzieć pod czym przeglądasz te pliki - pewnie pod mc.
Wejdź do folderu (bez mc) i wpisz ls -la będeziesz widział całą nazwę.
probowalem zaisntalowac neo (sagem) przy uzyciu instrukcji z waszej strony, pobralem nowe jadro 2.4.32 skonfigurowalem tak jak podaliscie, a teraz po zamontowaniu napedu cd obcina zamienia mi nazwy plikow do 8 literowych... tak ma to byc? troche mnie to denerwuje, poniewaz np. sterownik eagle-usb.1.9.6.tar.bz2 ma nazwe eagle_us.bz2 a jak mam kilka styerowinkow o podobnej nazwie, to zamienil je na eagle_u*.bz3 (* = 1,2,3...)
mozecie mi wyjasnic, o co chodzi?
sorki, jesli pytanie wyda sie wam zbyt banalne, ale dopiero zaczynam zabawe z linuxem
Wkompilowałeś w jądro rozszerzenie JOLIET przy zaznaczaniu systemu plików ISO9660?